Anticancer : ett nytt sätt att leva

Anticancer : ett nytt sätt att leva - David Servan-Schreiber | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Servan-Schreiber
DIMENSIONERA
9,77 MB
FILNAMN
Anticancer : ett nytt sätt att leva.pdf
ISBN
2433359980241

BESKRIVNING

Läkaren David ServanSchreiber upptäckte en hjärntumör när han en dag testade sig själv i en magnetröntgen i samband med ett forskningsprojekt. Han opererades och fick strålbehandling, men sjukdomen kom tillbaka och han beslöt sig då för att ta reda på hur vi själva kan bekämpa cancer. Hans utgångspunkt var att miljön och individens livsstil; kostvanor, stress, träning, är avgörande för uppkomsten av cancer det genetiska arvetspelar en mindre roll än man tidigare trott.Boken erbjuder ett nytt, vetenskapligt grundat perspektiv på cancer som ger alla större möjligheter att skydda sig mot denna sjukdom.Sagt om boken:"Jag välkomnar varmt boken Anticancer i Sverige och rekommenderar den till alla både till dem som är eller har varit drabbade av cancer och till dem som är friska. Dels för att öka sina kunskaper om cancer, dels för att visa hur vi själva kan ta ansvar för vår egen hälsa genom olika livsstilsförändringar."Alicja Wolk, professor vid Karolinska Institutet i Stockholm

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla ... Anticancer : ett nytt sätt att leva.

Boken på en minut. Författaren är en ung amerikansk läkare som upptäckte att han hade en hjärntumör när han var med i ett forskningsprojekt, där han skannades i en magnetkamera. Böcker: Jag har lästa flera böcker om cancer men tyckte att David Servan-Schreibers "Anticancer - Ett nytt sätt att leva" var en av de bättre.

RELATERADE BÖKOR