Anticancer : ett nytt sätt att leva

Anticancer : ett nytt sätt att leva - David Servan-Schreiber | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Servan-Schreiber
DIMENSIONERA
11,30 MB
FILNAMN
Anticancer : ett nytt sätt att leva.pdf
ISBN
1655599194313

BESKRIVNING

Läkaren David ServanSchreiber upptäckte en hjärntumör när han en dag testade sig själv i en magnetröntgen i samband med ett forskningsprojekt. Han opererades och fick strålbehandling, men sjukdomen kom tillbaka och han beslöt sig då för att ta reda på hur vi själva kan bekämpa cancer. Hans utgångspunkt var att miljön och individens livsstil; kostvanor, stress, träning, är avgörande för uppkomsten av cancer det genetiska arvetspelar en mindre roll än man tidigare trott.Boken erbjuder ett nytt, vetenskapligt grundat perspektiv på cancer som ger alla större möjligheter att skydda sig mot denna sjukdom.Sagt om boken:"Jag välkomnar varmt boken Anticancer i Sverige och rekommenderar den till alla både till dem som är eller har varit drabbade av cancer och till dem som är friska. Dels för att öka sina kunskaper om cancer, dels för att visa hur vi själva kan ta ansvar för vår egen hälsa genom olika livsstilsförändringar."Alicja Wolk, professor vid Karolinska Institutet i Stockholm

Den som har skrivit den bästa . Vi drar lott bland alla nya ... Anticancer : ett nytt sätt att leva.

Han opererades och fick strålbehandling, ... Vi trivs hemma och vi förmedla våra kunskaper från byn där vi lever. Jag åker också runt och föreläser om en mer hållbar livsstil.

RELATERADE BÖKOR