Hemma hos andra

Hemma hos andra - Gabriella Ahlström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gabriella Ahlström
DIMENSIONERA
8,40 MB
FILNAMN
Hemma hos andra.pdf
ISBN
1672836350752

BESKRIVNING

Klass, kärlek, familj och moral. Hemma hos andra är ett samtidsdrama av en mästare på att skildra relationer. Amanda blir ensam kvar i den stora gamla trävillan vid havet när hennes pojkvän, journalisten David, åker iväg på ett utlandsuppdrag. Hon försöker känna sig hemma men huset är impregnerat av minnen och upplevelser som hon inte är en del av. I ensamheten slits hon mellan en egen bakgrund som hon skäms över och den outtalade drömmen om att ta plats i Davids uppburna och beundrade familj. Men när det oförutsedda händer ställs allt på ända. Det åtrådda är inte längre lika attraktivt. Det otänkbara inte längre helt omöjligt. Mot en fond av samtidens stora dramer krig, migration och flykt är Hemma hos andra en berättelse om kärlek, klass och det som definierar oss som människor, vare sig vi vill det eller inte. Gabriella Ahlström har tidigare gett ut kritikerframgångarna De oförglömliga och Sirener. Hon bor i Stockholm med sin man och två söner.

Hon försöker känna sig hemma men huset är impregnerat av minnen och upplevelser som hon inte är en del av. Pastasallad med pesto. Har man kort om tid är pasta och en burk pesto en räddare i nöden.

Kommentar av veronicas_bok_bak_liv 2019-11-28. 2020, Pocket. Köp boken Hemma hos andra hos oss! Hemma hos andra är ett samtidsdrama av en mästare på att skildra relationer.

RELATERADE BÖKOR