En omöjlig fiende

En omöjlig fiende - Per Schlingmann | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Schlingmann
DIMENSIONERA
5,52 MB
FILNAMN
En omöjlig fiende.pdf
ISBN
3307522387206

BESKRIVNING

 Det är valår i Sverige. Ju närmare valdagen kommer, desto hårdare blir kampen. Landet leds av en kvinnlig statsminister. Även hennes närmaste medarbetare är kvinnor. De följer inte den traditionella politiska kartan, utan går sina egna vägar. De är smarta, modiga och erfarna.Största konkurrent är Trygghetspartiet som stigit som en raket, inte minst tack vare sin ledare. En kvinna som väcker sympati, men med en tuff politisk agenda. Opinionssiffrorna visar att de till och med kan vinna valet. Spelet för att blåsa upp väljarnas oro och vinna deras röster är smutsigt men effektivt. Samtidigt äger en serie våldsdåd rum finns det i själva verket en koppling till valet? En omöjlig fiende är en dramatisk och initierad spänningsroman om det politiska spelet på absolut toppnivå. Det är den tredje boken om karaktärerna som även känns igen från tv-serien Den inre cirkeln.Per Schlingmann, mästerstrateg och kommunikatör, var en av skaparna bakom nya Moderaterna. Hans kunskap och insikt gör honom till en av vårt lands obestridliga källor när det gäller att skildra de rafflande striderna mellan politiska krafter under några hektiska veckor inför landets val.  De båda tidigare böckerna i serien är I maktens öga och Harpsund tur och retur.

Även hennes närmaste medarbetare är kvinnor. De följer inte den traditionella politiska kartan, utan går sina egna vägar.

Gina Besic leder sin regering i en feministisk och socialliberal riktning och en del av befolkningen tycker att hon är allt för mycket för jämnlikhet. En serie våldsdåd äger rum - frågan om de har koppling till valet. En omöjlig fiende är den tredje dramatiska och initierade spänningsromanen om det politiska spelet skriven av Per Schlingmann, mästerstrateg och kommunikatör, och en av skaparna bakom De nya moderaterna. EN OMÖJLIG FIENDE Oct 16th, 2019 | By ansvarig | Category: 2019-10 okt, Recension.

RELATERADE BÖKOR