En omöjlig fiende

En omöjlig fiende - Per Schlingmann | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Schlingmann
DIMENSIONERA
11,23 MB
FILNAMN
En omöjlig fiende.pdf
ISBN
2251461417191

BESKRIVNING

 Det är valår i Sverige. Ju närmare valdagen kommer, desto hårdare blir kampen. Landet leds av en kvinnlig statsminister. Även hennes närmaste medarbetare är kvinnor. De följer inte den traditionella politiska kartan, utan går sina egna vägar. De är smarta, modiga och erfarna.Största konkurrent är Trygghetspartiet som stigit som en raket, inte minst tack vare sin ledare. En kvinna som väcker sympati, men med en tuff politisk agenda. Opinionssiffrorna visar att de till och med kan vinna valet. Spelet för att blåsa upp väljarnas oro och vinna deras röster är smutsigt men effektivt. Samtidigt äger en serie våldsdåd rum finns det i själva verket en koppling till valet? En omöjlig fiende är en dramatisk och initierad spänningsroman om det politiska spelet på absolut toppnivå. Det är den tredje boken om karaktärerna som även känns igen från tv-serien Den inre cirkeln.Per Schlingmann, mästerstrateg och kommunikatör, var en av skaparna bakom nya Moderaterna. Hans kunskap och insikt gör honom till en av vårt lands obestridliga källor när det gäller att skildra de rafflande striderna mellan politiska krafter under några hektiska veckor inför landets val.  De båda tidigare böckerna i serien är I maktens öga och Harpsund tur och retur.

Utgiven 2019-10-10. Förlag Piratförlaget. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

Det är den tredje boken om karaktärerna som även känns igen från tv-serien Den inre cirkeln. Format: Inbunden ; ISBN: 978-91-642-0650-3 ; I butik: 2019-10 ... En omöjlig fiende är en dramatisk och initierad spänningsroman om det politiska spelet på absolut toppnivå.

RELATERADE BÖKOR