Yogini Yoga : Shaktis väg från stillhet till kraft

Yogini Yoga : Shaktis väg från stillhet till kraft - Lou Åberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lou Åberg
DIMENSIONERA
4,96 MB
FILNAMN
Yogini Yoga : Shaktis väg från stillhet till kraft.pdf
ISBN
9270680103695

BESKRIVNING

Yogini Yoga är en bok för dig som vill veta mer om Shaktis väg inom yogan. Enligt yogans tradition ligger kraften slumrande inom oss som vår högsta potential och skapande energi. En gång i historiens gryning hyllades denna kraft som den livgivande och kreativa gudinnans kraft. Som en ny era i vår tidsålder är Hon nu tillbaka. Kraften Shakti guidar dig till djupa mystiska tillstånd och samtidigt till vardagens frågor. Du kan väva ihop ditt yogapass med insikter, myter, meditation och ljud.Yogaläraren Lou Åberg ger dig en inblick i mytologins glömda del inom yogan, där du får ta del av berättelser om yogans gudinnor och framförallt bekanta dig med kraften Shakti – den feminina urkraften som bor inom oss – och hur du med yogans metoder kan väcka denna slumrande potential till liv. Du får inblick i hur de Indiska gudinnorna kan guida dig:att hitta en ny frihet på yogamattan med mjuka yogapasssom en väg till personlig utveckling och djupare förståelse av oss självatill en återblick hur Shaktidyrkan formade yogans historiska grundmed kostråd som balanserar hormoner och ämnesomsättningtill en inre resa med meditationer, chakran och mantramagitill en inre frid och fred med vår inre Shiva så att full balans råder."Unna dig att stifta bekantskap med Lou Åbergs personliga metod och tankar om hur de yogiska gudinnorna kan spela en roll i våra moderna liv – myterna har ännu inte spelat ut sin roll.”Åsa Furuhagen, JournalistLou Åberg är yogaläraren som har sin grund i såväl hatha, kundalini, yin och vinyasayoga. Hon gick sin första yogalärarutbildning år 2000. Men efter en resa till Indien för 15 år sedan började hennes Shakti Väg att vakna. Hon har fördjupat sina kunskaper inom ämnet och har även en BA, från Chelsea College i London. Lou undervisar även i friare former av fysisk yoga samtidigt som hon berättar om de yogiska gudinnornas myter, sjunger mantras och guidar i olika meditationer. Lou är ursprungligen från Stockholm men bor på Gotland där hon även driver yogastudion Loma Studio Visby tillsammans med en kollega. Lou skriver artiklar bl.a för tidningen Inspire och undervisar även på yogalärarutbildningar och workshops på olika studios runtom i Sverige och världen. Hon arrangerar flera retreats per år på temat Yogini Yoga, på Gotland samt i Indien, Goa.

På en av Gotland skönaste platser, Fridhem. Jag vänder mig i till dig som vill gå djupare I yogan som uforskar ämnet Shakti och Devis. En ljummen sommarkväll följer Liv, en hyllad författare, med till en nattklubb i Stockholm.

Hatha, Virya, Yin Yoga & Holistisk träning <3 Vilken väg till kultiverande av självkärlek du väljer spelar ingen roll, så länge den inkluderar, accepterar & respekterar allt levande. Som lekfull & inkännande yogini använder jag gärna yoga, meditation, reiki, massage eller dans.

RELATERADE BÖKOR