Handbok för tandsköterskor : instrument, material och rutiner

Handbok för tandsköterskor : instrument, material och rutiner - Christina Clasén Wibring | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Clasén Wibring
DIMENSIONERA
12,66 MB
FILNAMN
Handbok för tandsköterskor : instrument, material och rutiner.pdf
ISBN
2506510608139

BESKRIVNING

Handbok för tandsköterskor – instrument, material och rutiner vänder sig till dig som blivande och yrkesverksam tandsköterska. Boken går igenom tandvårdens basala instrument, vad de används till och hur de används samt nu gällande hygienrutiner. Dessutom beskrivs tandsköterskans roll i vanligt förekommande rutiner och arbetsmetoder, till exempel behandlingar där olika bricksystem används.Boken ger kunskap, vägledning och riktlinjer i praktiskt och kliniskt patientarbete. Den stärker och inspirerar dig att känna trygghet och kvalitet i din yrkesroll.Författare är Christina Clasén Wibring, leg. tandhygienist och tidigare tandsköterska med lång och bred erfarenhet av kliniskt arbete och som föreläsare på tandsköterskeutbildningar.

Nytt och reviderat innehåll. Inläggning av pleuradränage (Thoraxdränage, 2020-06-03)Komplikationer (Thoraxdränage, 2020-06-03)Lokala anvisningar (Thoraxdränage, 2020-06-03)Förberedelser (Thoraxdränage, 2020-06-03) • Handbok för tandsköterskor : instrument, material och rutiner.

Boken går igenom tandvårdens basala instrument, vad de används till och hur de används samt nu gällande hygienrutiner. Handbok för tandsköterskor - instrument, material och rutiner vänder sig till dig som blivande och yrkesverksam tandsköterska. Boken går igenom tandvårdens basala instrument, vad de används till och hur de används samt nu gällande hygienrutiner.

RELATERADE BÖKOR