Handbok för tandsköterskor : instrument, material och rutiner

Handbok för tandsköterskor : instrument, material och rutiner - Christina Clasén Wibring | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Clasén Wibring
DIMENSIONERA
12,32 MB
FILNAMN
Handbok för tandsköterskor : instrument, material och rutiner.pdf
ISBN
7924439936395

BESKRIVNING

Handbok för tandsköterskor – instrument, material och rutiner vänder sig till dig som blivande och yrkesverksam tandsköterska. Boken går igenom tandvårdens basala instrument, vad de används till och hur de används samt nu gällande hygienrutiner. Dessutom beskrivs tandsköterskans roll i vanligt förekommande rutiner och arbetsmetoder, till exempel behandlingar där olika bricksystem används.Boken ger kunskap, vägledning och riktlinjer i praktiskt och kliniskt patientarbete. Den stärker och inspirerar dig att känna trygghet och kvalitet i din yrkesroll.Författare är Christina Clasén Wibring, leg. tandhygienist och tidigare tandsköterska med lång och bred erfarenhet av kliniskt arbete och som föreläsare på tandsköterskeutbildningar.

Jag tror det kan bli jättebra. Fokusområdet jag arbetar med är "Drömjobb" för tandsköterskor. • Rutiner för städning av lokalen ska finnas.

Både klinisk arbete med och marknadsföring av dentala laserprodukter. Ledamot i ledningsgruppen för tandsköterskeutbildning TUC Sweden.

RELATERADE BÖKOR