Tidigare liv : karma & själsfränder

Tidigare liv : karma & själsfränder - Ylva Trollstierna | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ylva Trollstierna
DIMENSIONERA
7,34 MB
FILNAMN
Tidigare liv : karma & själsfränder.pdf
ISBN
1294362621932

BESKRIVNING

? Tidigare liv?? Vem var du förut?? Vilka omedvetna minnen bär du med dig?? Hur påverkar de minnena ditt liv idag?Omotiverade rädslor för vissa saker, platser eller situationer, konstiga reaktioner som du inte kan förklara? Svaren kan mycket väl finnas i dina tidigare liv! Kanske är det just där du ska söka för att hitta orsaken till dina rädslor och därmed kunna bli av med dem.Detta och mycket mer förklarar och berättar Ylva om i denna fantastiska bok. Ylva delar frikostigt med sig av sin gedigna kunskap inom området och bjuder på flera fallexempel på tidigare liv-läsningar. Du kan också läsa mer om begreppen karma, tvillingsjälar, själsfränder och mycket mer.Vill du själv utforska dina tidigare liv?Med den här boken och en tarotlek, kan du själv ta reda på allt du vill veta om dina tidigare liv.Du får de upplägg du behöver med dess olika tolkningsmöjligheter, samtidigt som vart och ett av de 78 tarotkorten beskrivs ingående hur de ska tolkas i de olika positionerna.Ylva Trollstierna, utnämnd till Sveriges Tarot-drottning av tidningen Expressen har skrivit flera böcker om tarot och är en mycket uppskattad föreläsare. Ylva reser land och rike runt och är lika uppskattad för sina kurser och föreläsningar som hon är för sina fantastiska privata konsultationer.

Det har man när man möts igen och känner igen varandra direkt. Redan några timmar efter att de lärt känna varandra kan en själsfrände finna sig själv säga: "Det känns som jag har känt dig hela mitt liv." Det finns en medfödd förtrogenhet, som en barndomsvän eller länge förlorad släkting har kommit tillbaka in i ditt liv, även om du vet att ni i detta liv inte mötts tidigare. Köp Själsfränder på CDON.COM. Låga priser och snabb leverans. Däremot har Ylva Trollstierna skrivit en bok som heter: "Tidigare liv Karma & Själsfränder" där hon beskriver hur man lägger en stor stjärna på 22 kort om tidigare liv! Där använder du vilken tarotlek du vill och sen är det bara att följa hennes instruktioner.

... Hitta Tidigare liv hos TarotHuset. Snabb leverans Stort urval.

RELATERADE BÖKOR