Mot startklass! : belöningsträna din hund för lydnadens startklass

Mot startklass! : belöningsträna din hund för lydnadens startklass - Niina Svartberg, Kenth Svartberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Niina Svartberg, Kenth Svartberg
DIMENSIONERA
11,73 MB
FILNAMN
Mot startklass! : belöningsträna din hund för lydnadens startklass.pdf
ISBN
4860815437271

BESKRIVNING

I den här boken kan du läsa om hur du med hjälp av belöningar kan få din hund aktiv och positiv under såväl träning som tävling, och hur du lär hunden att utföra snygga prestationer som ger höga betyg på tävlingsplanen. Boken riktar in sig på den första klassen i tävlingslydnad - startklassen. Grunderna i belöningsträning gås igenom och hur det sättet att träna kan användas för att lära in momenten. En riktigt bra bok för dig som vill ha kul med din hund och utvecklas tillsammans med den!

Tävlingar är ofta rätt… Lydnadens klasser är: Startklass - klass 3. ...

kursavgiften: Antal träffar Pris: 800 kr för VBK medlem; 1010 kr för dig som är medlem i annan lokal- eller rasklubb under Svenska Brukshundklubben; 1410 kr för icke-medlem (då ingår ett års medlemskap i VBK) Online-coach: Mot startklass! belöningsträna din hund för lyd ... av Niina Svartberg (Bok) 2018, Svenska, För vuxna.

RELATERADE BÖKOR