Svenska idiom : 5000 vardagsuttryck

Svenska idiom : 5000 vardagsuttryck - Hans Luthman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Luthman
DIMENSIONERA
6,82 MB
FILNAMN
Svenska idiom : 5000 vardagsuttryck.pdf
ISBN
5403581533336

BESKRIVNING

De fasta uttrycken i svenska språket är ofta svåra att förstå för studerande med utländsk bakgrund och blir därför ofta ett hinder vid språkinlärningen.Svenska idiom ger läsaren unika möjligheter att lära sig de mest centrala uttrycken i svenska språket med hjälp av inbyggda nycklar och länkar.Uttrycken definieras i två steg, dels i form av förklaringar, dels i en vardagsnära kontext som visar typisk användning av uttrycket.Vid synonyma uttryck fungerar sökordet som länk till andra uttryck i ordboken, vilket leder till fördjupad förståelse. Ordboken innehåller cirka 5000 fasta uttryck.Övningsboken behandlar flera hundra frekventa vardagsuttryck i varierade övningar. Den ger samtidigt en möjlighet att förstå och arbeta mera fördjupat med ordboken.

Köp Svenska idiom : 5000 vardagsuttryck av Hans Luthman på Bokus.com. Boken har 2 st läsarrecensioner. Svenska idiom vänder sig till alla som lär sig svenska och framför allt till dem som inte har svenska som modersmål.

Köp boken Svenska idiom övningsbok av Hans Luthman (ISBN 9789174345780) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR