Moderna tider 4.0 : Från kugge i maskineriet till vinnare bland algoritmern

Moderna tider 4.0 : Från kugge i maskineriet till vinnare bland algoritmern - Jonas Grafström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonas Grafström
DIMENSIONERA
8,6 MB
FILNAMN
Moderna tider 4.0 : Från kugge i maskineriet till vinnare bland algoritmern.pdf
ISBN
5486887564927

BESKRIVNING

I den klassiska filmen Moderna tider står Chaplins lille luffare vid löpande bandet och drar åt muttrar i vansinnestakt. När en ny maskin ökar bandets fart ytterligare tappar luffaren fattningen och löper amok i fabriken. Om förändringens vindar blåste på 1920-talet så blåser de ännu, hundra år senare. Men vindbyarna är nu kraftigare än i någon storm vi hittills sett. VI HAR VARIT HÄR FÖRUT -OCH VI HAR ALDRIG SETT NÅGOT LIKNANDE. Vi är många som närmar oss ett vägval: antingen kan vi börja på en yrkesväg som leder till guld och gröna skogar, eller fortsätta trampa en allt smalare och allt mer eftersatt stig. Den här boken vänder sig till dig som är nyfiken på vad det är som förändras i Sverige och världen idag, vad vi kan lära oss av historiska omställningar och vilka branscher som kan påverkas, blomstra eller dö. Historien visar att oavsett om det är teknologisk utveckling eller oförutsedda globala händelser som orsakar branschförändringar är en sak klar: förändringarna sker snabbt. Många kommer inte hinna med tåget. Det här är guiden till framtidens yrken för dig som inte vill bli kvar på perrongen.Kan Skalman, Karl Marx och South Park lära oss något om vad som händer på arbetsmarknaden nu? Och vad blir egentligen konsekvenserna när robotar städar, fixar pizzadegen samt sköter den finansiella marknaden och artificiell intelligens tänker snabbare och kör bil bättre än vi? Försvinner verkligen jobb eller är det i själva verket yrken som förändras?

Köp boken Moderna tider 4.0 : Från kugge i maskineriet till vinnare bland algoritmern hos oss! Välkommen till webbinariet och lanseringen av Jonas Grafströms, fil dr, populärvetenskapliga bok Moderna tider 4.0 - Från kugge i maskineriet till vinnare bland algoritmerna (Volante förlag)! Den 28 april lanseras boken med en diskussion om vinnare och förlorare på framtidens arbetsmarknad. Moderna tider 4.0 : Från kugge i maskineriet till vinnare bland algoritmerna mängd Lägg i varukorgen I den klassiska filmen Moderna tider står Chaplins lille luffare vid löpande bandet och drar åt muttrar i vansinnestakt. I den klassiska filmen Moderna tider står Chaplins lille luffare vid löpande bandet och drar åt muttrar i vansinnestakt. När en ny maskin ökar bandets fart ytterligare tappar luffaren fattningen och löper amok i fabriken.

Boken tar sig an frågor om arbetsmarknadens utveckling och Grafström applicerar lärdomar från andra tider som upplevdes apokalyptiska och visar på att vi har varit här förut - och att vi aldrig har sett ... Moderna tider 4.0 - Från kugge i maskineriet till vinnare bland algoritmerna är måste-läsning för den som är nyfiken på vad det är som händer på arbetsmarknaden nu och framåt. Kugg på REA! AlltidREA är Sveriges största REA-sajt och idag har vi 3 029 097 rabatterade produkter. Fynda Kugg billigt här! I "Moderna tider 4.0 - från kugge i maskineriet till vinnare bland algoritmerna: Din guide till till framtidens yrken när branscher förändras" beskriver nationalekonomen Johan Grafström hur morgondagens arbetsmarknad påverkas av teknisk utveckling, artificiell intelligens och automatisering.

RELATERADE BÖKOR