Moderna tider 4.0 : Från kugge i maskineriet till vinnare bland algoritmern

Moderna tider 4.0 : Från kugge i maskineriet till vinnare bland algoritmern - Jonas Grafström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonas Grafström
DIMENSIONERA
11,63 MB
FILNAMN
Moderna tider 4.0 : Från kugge i maskineriet till vinnare bland algoritmern.pdf
ISBN
4941179243673

BESKRIVNING

I den klassiska filmen Moderna tider står Chaplins lille luffare vid löpande bandet och drar åt muttrar i vansinnestakt. När en ny maskin ökar bandets fart ytterligare tappar luffaren fattningen och löper amok i fabriken. Om förändringens vindar blåste på 1920-talet så blåser de ännu, hundra år senare. Men vindbyarna är nu kraftigare än i någon storm vi hittills sett. VI HAR VARIT HÄR FÖRUT -OCH VI HAR ALDRIG SETT NÅGOT LIKNANDE. Vi är många som närmar oss ett vägval: antingen kan vi börja på en yrkesväg som leder till guld och gröna skogar, eller fortsätta trampa en allt smalare och allt mer eftersatt stig. Den här boken vänder sig till dig som är nyfiken på vad det är som förändras i Sverige och världen idag, vad vi kan lära oss av historiska omställningar och vilka branscher som kan påverkas, blomstra eller dö. Historien visar att oavsett om det är teknologisk utveckling eller oförutsedda globala händelser som orsakar branschförändringar är en sak klar: förändringarna sker snabbt. Många kommer inte hinna med tåget. Det här är guiden till framtidens yrken för dig som inte vill bli kvar på perrongen.Kan Skalman, Karl Marx och South Park lära oss något om vad som händer på arbetsmarknaden nu? Och vad blir egentligen konsekvenserna när robotar städar, fixar pizzadegen samt sköter den finansiella marknaden och artificiell intelligens tänker snabbare och kör bil bättre än vi? Försvinner verkligen jobb eller är det i själva verket yrken som förändras?

Häst och vagn ersattes av bilar, och kuskar, mockare, smeder och ... Moderna Tider 4.0 - Från Kugge I Maskineriet Till Vinnare Bland Algoritmern. 189.00 kr kr I dagarna ges Ratioforskaren Jonas Grafströms, fil dr, populärvetenskapliga bok Moderna tider 4.0 Från kugge i maskineriet till vinnare bland algoritmerna ut av Volante förlag.

Köp Spelets regler : institutioner och lönebildning på den svenska arbetsmarknaden 1850-2018 av Christer Lundh på Bokus.com. Volantes vision är att göra världen lite klokare och roligare. Det försöker vi uppnå genom att sprida idéer, kunskap och berättelser. Essän är ett utdrag ur Moderna tider 4.0 - från kugge i maskineriet till vinnare bland algoritmerna (Volante, 2020) Följ Dagens Arena på Facebook och Twitter , och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av granskande journalistik, nyheter, opinion och fördjupning. Moderna tider 4.0 : Från kugge i maskineriet till vinnare bland algoritmern av Jonas Grafström Samhällen förändras snabbt och det påverkar även jobbmöjligheterna.

RELATERADE BÖKOR