Kvinnor förändrar världen

Kvinnor förändrar världen - Melinda Gates | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Melinda Gates
DIMENSIONERA
9,39 MB
FILNAMN
Kvinnor förändrar världen.pdf
ISBN
1675579114202

BESKRIVNING

Sagt om boken "Jag tror att det här är en av de bästa böcker jag någonsin har läst." Mäns våld mot kvinnor, eller genusbaserat våld, är ett utbrett problem som påverkar livet för miljontals kvinnor världen över. Faktum är att var tredje kvinna i världen utsätts för våld eller sexuellt våld någon gång under sin livstid.

Utan att rädas några medel kämpade kvinnorna för att få samma rösträtt som män ... I Kvinnor förändrar världen möter vi såväl nytänkande kvinnor och män som arbetar för jämställdhet världen över, som ögonöppnande fakta om fattigdom, utbildning och hälsa. Hon visar vilka oerhörda möjligheter det finns att driva på förändring i världen, både för politiken, näringslivet och oss som individer. Kvinnor förändrar världen.

RELATERADE BÖKOR