Qigong för hälsa kropp & själ

Qigong för hälsa kropp & själ - Marianne Telford | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marianne Telford
DIMENSIONERA
11,51 MB
FILNAMN
Qigong för hälsa kropp & själ.pdf
ISBN
4464773058881

BESKRIVNING

I denna välillustrerade bok presenteras grundprinciperna för qigong, enskilda övningar för olika kroppsdelar och självmassage. Med tydliga steg för steg-bilder visas och förklaras övningar som de 18 rörelserna, lotusblomman, de åtta juvelerna och gående meditation. Qigong blev populärt i västvärlden under slutet av 1900-talet. Det har sitt ursprung i traditionell kinesisk läkekonst och är ett samlingsnamn för olika metoder och tekniker. Det finns olika qigongstilar, från ganska lätta till mer komplicerade. Centralt är uppfattningen om flödet av qi genom kroppen. Det gamla städas ut, sinnena väcks och kroppens livsenergi stimuleras. I boken berättas om samspelet mellan yin och yang om tankegångarna kring de fem elementen, kroppens meridianer och akupunkturpunkter för qigong. Du får lära dig rörelser som är särskilt bra för koordination och balans. Vidare får du råd om lämplig klädsel och andra detaljer i samband med träning.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Qigong för hälsa kropp & själ av Marianne Telford (ISBN 9789153435976) hos Adlibris.

Qi är i ständig förändring och nödvändig för alla livsprocesser och omsluter och ger näring till kroppens alla delar. Qigong för hälsa kropp & själ. Marianne Telford (Inbunden) 188 kr.

RELATERADE BÖKOR