Caesars lagerkrans

Caesars lagerkrans - René Goscinny, Albert Uderzo | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
René Goscinny, Albert Uderzo
DIMENSIONERA
8,48 MB
FILNAMN
Caesars lagerkrans.pdf
ISBN
1521645458807

BESKRIVNING

Asterix är en av världens mest populära tecknade serier. De tappra gallernas äventyr har roat miljontals läsare och denna nyutgåva av ett klassiskt album lär inte göra någon besviken.

i stadsdelen Subura i Rom, död 15 mars 44 f.Kr. i Rom, var en romersk militär, statsman och skriftställare som kom att spela en betydande roll då den romerska republiken omformades till det romerska kejsardömet. Caesars lagerkrans av René Goscinny, 1926-1977 Albert Uderzo Ingrid Emond ( Bok ) 2019, Svenska, För barn och unga Ämne: Tecknade serier, Barn- och ungdomslitteratur, Romerska riket, Asterix - Caesars lagerkrans / text: Goscinny ; teckningar: Uderzo ; övers.

En känd mottagare av denna hedersbetygelse är Julius Caesar.Lagerkransen var den ultimata utmärkelsen i Rom, och den som vann den kunde under resten av sitt liv bära den, och det innebar ... Caesar fick ta emot kransen för sina många segrar på slagfältet. Med kransen följde också ett triumftåg genom Rom där härföraren hyllades.

RELATERADE BÖKOR