I det heliga Rysslands tjänst

I det heliga Rysslands tjänst - Vladimir Sorokin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vladimir Sorokin
DIMENSIONERA
9,38 MB
FILNAMN
I det heliga Rysslands tjänst.pdf
ISBN
3668367389135

BESKRIVNING

I det heliga Rysslands tjänst (2006) utspelas år 2027 då Ryssland åter blivit ett självhärskardöme. Landet har byggt en stor mur mot den förhatliga västvärlden och fiender jagas skoningslöst av "opritjnikerna", säkerhetstjänsten. Huvudpersonen Komjaga har en hektisk arbetsdag - han ska hinna slå ner upprorstendenser, utföra en razzia mot ett adelsgods, bevittna en gudstjänst i Kreml och delta i brödraskapets rituella sexorgie i bastun.

Landet har isolerat sig från den förhatliga västvärlden genom en väldig mur ... I det heliga Rysslands tjänst är en dystopi/politisk satir/framtidsskildring om ett Ryssland år 2027. Ryssland är åter ett självhärskardöme.

Ståndssamhället är återinfört, alla pass har bränts och en väldig mur har byggts mot väst. I det heliga Rysslands tjänst (E-bok, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! I det heliga Rysslands tjänst [böcker] februari 11, 2008 av admin. I Vladimir Sorokins nya roman är Ryssland åter ett självhärskardöme.

RELATERADE BÖKOR