I det heliga Rysslands tjänst

I det heliga Rysslands tjänst - Vladimir Sorokin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vladimir Sorokin
DIMENSIONERA
12,39 MB
FILNAMN
I det heliga Rysslands tjänst.pdf
ISBN
4053866169919

BESKRIVNING

I det heliga Rysslands tjänst (2006) utspelas år 2027 då Ryssland åter blivit ett självhärskardöme. Landet har byggt en stor mur mot den förhatliga västvärlden och fiender jagas skoningslöst av "opritjnikerna", säkerhetstjänsten. Huvudpersonen Komjaga har en hektisk arbetsdag - han ska hinna slå ner upprorstendenser, utföra en razzia mot ett adelsgods, bevittna en gudstjänst i Kreml och delta i brödraskapets rituella sexorgie i bastun.

Året är 2027 och i Ryssland regerar Härskaren. Ståndssamhället är återinfört, alla pass har bränts och en väldig mur har byggts mot väst. I det heliga Rysslands tjänst (E-bok, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! I det heliga Rysslands tjänst [böcker] februari 11, 2008 av admin.

Facebook Twitter E-post. I det heliga Rysslands tjänst är en rysligt rolig bok (såvitt jag begriper smått virtuost översatt av Ben Hellman). Det rysliga ligger inte minst i att den på en och samma gång kan läsas som svart satir och saklig analys av de attityder och mekanismer som präglar putinismen. Medan den förra utspelas 2068 tilldrar sig "I det heliga Rysslands tjänst" 2028.

RELATERADE BÖKOR