Födde: en dotter

Födde: en dotter - Björn Hellberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Hellberg
DIMENSIONERA
11,26 MB
FILNAMN
Födde: en dotter.pdf
ISBN
7520733582825

BESKRIVNING

I centrum i denna rafflande deckare står Anders Tell som förföljs av en galen hämnare. Efter att ha tagit del av de kusliga anspelningar som riktats mot Tell kopplar kommissarie Sten Wall på sitt skarpsinne för att hitta den anonyme plågoanden. Men hinner han lösa fallet innan skuggfiguren gör allvar av sina skrämmande hotelser?   Denna kriminalroman utgör Sten Walls andra framträdande i litterär form efter debuten i Gråt i mörker (1981). Födde: en dotter hade premiär 1988 och återutgavs i efterlängtad nyutgåva lagom till 30-årsjubileet. BJÖRN HELLBERG är en av Sveriges mest produktiva deckarförfattare. Han är dessutom en av världens främsta tennisexperter, en välkänd radio- och tv-profil och fyrfaldig På spåret-vinnare.   Björn Hellberg är inte bara en trivsam tennisexpert och före detta domare På spåret. Han är också en elegant och humoristisk deckarförfattare. Hans återutgivna Födde: en dotter från 1988 är inget undantag Björn G Stenberg, Upsala Nya Tidning   En utmärkt Wall-deckare väl lämplig för en nyutgåva efter 30 år. En riktig pusseldeckare i gammal stil Mats Garme, Ölandsbladet   En riktig rysare som inte passar till kvällslektyr för mörkrädda. Även en härdad deckarrecensent upplever boken som nervpirrande, och den gav faktiskt mardrömmar. Björn Hellberg är värd en eloge för en finurligt uträknad och väl formulerad intrig. Kerstin Larsson, Nerikes Allehanda   Alldeles utmärkt! Björn Hellberg har ett synnerligen njutbart språk. Sven Larsson, Helsingborgs Dagblad

Även en härdad deckarrecensent upplever boken som nervpirrande, och den gav faktiskt mardrömmar. Födde hon möjligen en dotter? Jag har pratat med Folkbokföringen (Skatteverket tel 0771-567 567) av annat skäl i dag och passade då på att fråga vilka barn din farmor födde. Svaret blev de två gossarna ovan som du säkert väl känner till.

Hon misstänker att hon är gravid och uppsöker en läkare som konstaterar havandeskapet och uppmanar henne att uppsöka barnets far. Han erbjuder sig att ordna med abort, men Inger vägrar.

RELATERADE BÖKOR