Bolån : övningsbok med lösningar

Bolån : övningsbok med lösningar - Anette Ridder | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anette Ridder
DIMENSIONERA
8,90 MB
FILNAMN
Bolån : övningsbok med lösningar.pdf
ISBN
7835591284969

BESKRIVNING

Bolånerådgivare ska i dag licensieras hos SwedSec för att säkerställa en branschgemensam kompetens och öka konsumentskyddet.Faktaboken Bolån ger kunskaper motsvarande SwedSecs kunskapskrav för bolånelicens och syftar till att bolånerådgivare ska förstå hur privatpersoners ekonomi, i olika livssituationer, påverkas av ett bostadsköp. Boken ger en överskådlig och pedagogisk beskrivning av vad ett bolån innebär och innehåller allt som en rådgivare behöver för att kunna ge sina kunder en god bolånerådgivning.?Bolån – övningsbok med lösningar innehåller övningsuppgifter till fakta­bokens samtliga kapitel (inklusive lösningar) och är en oundgänglig del i att komma väl förberedd till licensieringstesten.

Övningsboken är utformad så att den kan användas tillsammans med de flesta förekommande grundläggande juridiska läroböcker från olika förlag. Nu finns det möjlighet att pausa amorteringen på ditt bolån till och med 31 augusti 2021. Du ansöker via personligt meddelande när du loggar in på Mina sidor i internetbanken eller i appen.

av Roland Almqvist (Bok) 2016, Svenska, För vuxna Ämne: Ekonomistyrning, Kalkylering, Budgetering, Nyckeltal, Läromedel ... Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset.

RELATERADE BÖKOR