Albert Speer och sanningen

Albert Speer och sanningen - Gitta Sereny | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gitta Sereny
DIMENSIONERA
9,69 MB
FILNAMN
Albert Speer och sanningen.pdf
ISBN
1563843924355

BESKRIVNING

Vem var Albert Speer? Trots hans memoarer, dagböcker, intervjuer och vittnesmål har åsikterna gått isär. Han var en av få högutbildade i kretsen kring Hitler, ofta utpekad som führerns särskilda favorit. Mot slutet av kriget var han Tysklands näst mäktigaste man och bidrog till att förlänga plågorna genom att in i det sista pumpa in resurser i krigsekonomin. Som en av få dömda i Nürnberg tycktes han visa ånger över kriget och förintelsen, och för somliga blev han den gode nazisten som efterkrigstidens Tyskland så innerligt behövde för sitt samvetes skull.Ingen har trängt djupare in i gåtan Albert Speer än Gitta Sereny. Hennes mästerverk Albert Speer och sanningen är resultatet av tolv års research, inte minst intervjuer med Speer själv. Boken är på samma gång en välberättad historik över Tredje rikets uppgång och fall, en biografi med psykologisk fingerspetskänsla och ett mästerprov i historieforskning.Denna nyutgåva har kompletterats med ett nyskrivet förord av historikern och författaren Tobias Berglund.Ett mästarprov i historisk och inkvisitorisk teknik TelegraphEn omistlig upplevelse, som bättre än någon annan bok visar hur nazisteliten fungerade De personer som vi föredragit betrakta som själlösa maskiner återbördas sina känsloliv. Financial Times

"ruinregel". I februari 1944 drabbas Albert Speer av en kollaps. Det hela börjar banalt, som benont, men det eskalerar strax på ett oförklarligt vis, och ett tag ser det faktiskt ut som om denne man, en av de mäktigaste i Nazityskland, faktiskt skall dö.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Albert Speer was Hitler's architect before the Second World War.

RELATERADE BÖKOR