Det brinnande rummet

Det brinnande rummet - Michael Connelly | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michael Connelly
DIMENSIONERA
11,60 MB
FILNAMN
Det brinnande rummet.pdf
ISBN
1836203670754

BESKRIVNING

Harry Bosch och hans nya kollega undersöker ett gammalt fall som snabbt blir större än vad de någonsin kunde tro. För tio år sedan blev en man skjuten av en förlupen kula. När han till slut dör av komplikationerna är fallet minst sagt kallt. Ingen blev gripen eller ens förhörd när brottet skedde.Men Harry Bosch och Lucia Soto tar sig an mordet fast beslutna att ta reda på vad som har hänt. Trots få ledtrådar leder fallet till ytterligare olösta brott med allt större konsekvenser. Till slut måste de fråga sig om det är värt att offra sina liv och karriärer för att få fram sanningen.

59 kr. Hos Los Angeles-polisens enhet för olösta fall är det inte många offer som dör nästan tio år efter brottet. Det känns som det var väldigt länge sedan jag läste något nu och det var definitivt länge sedan jag läste en bok av Michael Connelly.Därför var det kul med en heldag med "Det brinnande rummet" som är en hyggligt spännande och lättläst bok.Alltså som Connellys böcker brukar vara. Det brinnande rummet Av Michael Connelly.

Då var stora delar av staden nedbränd. Förmodligen var det kejsar Nero som låg bakom Så denna veckas smakbit kommer från Det brinnande rummet, nr 19 i Michael Connellys serie om Harry Bosch.

RELATERADE BÖKOR