Det brinnande rummet

Det brinnande rummet - Michael Connelly | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michael Connelly
DIMENSIONERA
12,44 MB
FILNAMN
Det brinnande rummet.pdf
ISBN
9223469421444

BESKRIVNING

Harry Bosch och hans nya kollega undersöker ett gammalt fall som snabbt blir större än vad de någonsin kunde tro. För tio år sedan blev en man skjuten av en förlupen kula. När han till slut dör av komplikationerna är fallet minst sagt kallt. Ingen blev gripen eller ens förhörd när brottet skedde.Men Harry Bosch och Lucia Soto tar sig an mordet fast beslutna att ta reda på vad som har hänt. Trots få ledtrådar leder fallet till ytterligare olösta brott med allt större konsekvenser. Till slut måste de fråga sig om det är värt att offra sina liv och karriärer för att få fram sanningen.

En person avlider i komplikationer efter att ha träffats av en förlupen kula många år tidigare. I Det brinnande rummet får han och kollegan Lucia Soto i uppdrag att utreda fallet med mariachimusikern Orlando Merced som tio år tidigare sköts ner på ett torg i Los Angeles av en okänd gärningsman och blev förlamad. Nu har han dött av komplikationer från sina skador och det hela kan räknas som mord. Köp boken Det brinnande rummet av Michael Connelly (9789113073392) | Bestories | Billigt, snabbt, enkelt Det blir riktigt krångligt ett tag och det slutar inte riktigt som Bosch skulle ha velat.

Hos Los Angeles-polisens enhet för olösta fall är det inte många offer som dör nästan tio år efter brottet. Den 18 juli 64 började det brinna våldsamt i staden Rom. Först efter en vecka fick man elden under kontroll.

RELATERADE BÖKOR