Tro och liv : texter för reflektion och samtal

Tro och liv : texter för reflektion och samtal - Maria Ottensten, Carl Magnus Adrian, Kerstin Hesslefors Persson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Ottensten, Carl Magnus Adrian, Kerstin Hesslefors Persson
DIMENSIONERA
7,37 MB
FILNAMN
Tro och liv : texter för reflektion och samtal.pdf
ISBN
5031559767477

BESKRIVNING

Tro & liv är en bok om kristen tro, beskriven genom en mosaik av texter.I femton kapitel berättar författarna om Gud, Bibeln, församling, bön, förlåtelse, livet efter döden och mycket mer. Som en röd tråd genom boken finns övertygelsen att Gud är med oss i glädje och sorg, i vardag och fest – för tro och liv hör ihop.En bok att läsa själv eller tillsammans med andra.Materialet har en handledning.

I samtalet får vi chansen att reflektera över vår egen tro samtidigt som vi får ta del av ... Vi använder dom i en samtalsgrupp i vår församling och fantastiska goda samtal.

Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek.

RELATERADE BÖKOR