ABC i symbolisk logik : logikens språk och grundbegrepp

ABC i symbolisk logik : logikens språk och grundbegrepp - Dag Prawitz | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dag Prawitz
DIMENSIONERA
8,89 MB
FILNAMN
ABC i symbolisk logik : logikens språk och grundbegrepp.pdf
ISBN
9904688732144

BESKRIVNING

I de språk som härigenom skapats anges den logiska formen genom själva skrivsättet. ABC i symbolisk logik - Logikens språk och grundbegrepp av Prawitz, Dag: ABC i symbolisk logik är en första inledning till logikens språk och grundbegrepp.Den moderna logiken kännetecknas av att den infört särskilda symboler för olika logiska operationer. I de språk som härigenom skapats anges den logiska formen genom själva skrivsättet.Att lära sig logik är därför som att ... Pris: 258 kr.

Logikens språk och grundbegrepp by Dag Prawitz (ISBN: ) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. 1)kunna översiktligt beskriva viktigare problem och teorier i filosofins historia, särskild inom antikens filosofi och inom den nya tidens rationalism och empirism.

RELATERADE BÖKOR