Rosendals trädgårdscafé

Rosendals trädgårdscafé - Monika Ahlberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Monika Ahlberg
DIMENSIONERA
7,95 MB
FILNAMN
Rosendals trädgårdscafé.pdf
ISBN
1477609956952

BESKRIVNING

Få kokböcker har inspirerat så många som Monika Ahlbergs Rosendals Trädgårdscafé. Stor och generös, vacker och nyskapande till innehåll och form. Första upplagan utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag. Sedan dess har boken sålt i hundratusentals exemplar. Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form. Pressröster om Rosendals Trädgårdscafé: "Det är en överdådig hyllning till den kultur som blandar njutningen av trädgårdens flor, matens utsökthet och umgängets värme. Bilderna stiger emot blicken i ett myller av dofter, magi och kraft, suggestiva och mångtydiga blandar de ljus och mörker till färg." Gunilla Lundahl. Arkitektur "Det är rena rama hyllningen till allt som växer för oss att plocka, ta vara på och njuta av." Christel Kvant, Femina "Cajsa Warg kan abdikera - här får hon äntligen sin efterträdare som kökskonstens drottning i Sverige." Martin Stugart, Dagens Nyheter

08-545 812 70 [email protected] Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Med andra ord, Rosendals Trädgård är helt klart värt ett besök en nu när våren kommer! Jag skulle beskriva Rosendals Trädgård som en fantastisk oas i Stockholm! Om du tar spårvagnen från centralen och åker 15 minuter hamnar du i en trädgård där du har möjlighet att fika eller äta lunch under ett äppelträd. Från Rosendals trädgårdscafé kommer det här receptet.

Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat.

RELATERADE BÖKOR