Sensitiva barn : det högkänsliga barnet från nyfödd till tonåring

Sensitiva barn : det högkänsliga barnet från nyfödd till tonåring - Prinsessan Märtha Louise, Elisabeth Nordeng | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Prinsessan Märtha Louise, Elisabeth Nordeng
DIMENSIONERA
3,60 MB
FILNAMN
Sensitiva barn : det högkänsliga barnet från nyfödd till tonåring.pdf
ISBN
7594540470447

BESKRIVNING

Högkänslighet har inget med diagnoser att göra utan är ett vanligt personlighetsdrag som finns hos ungefär en femtedel av befolkningen. Ändå kan det innebära speciella utmaningar att vara högkänslig, delvis beroende på att man är lite annorlunda än flertalet.Högkänsliga barn känner och tänker mycket och djupt. De lägger märke till subtila nyanser och blir lätt överstimulerade av mycket intryck. En del högkänsliga barn uppfattas som blyga fast de egentligen bara observerar i tystnad, förbereder sig eller hämtar ny kraft. Att se dessa barns behov – i hemmet, förskolan eller skolan – kan betyda mycket för deras speciella förmåga att ta tillvara små, positiva upplevelser i sitt eget inre och använda dem på ett kreativt sätt. Sensitiva barn innehåller flera berättelser om högkänsliga barn och tonåringar, baserade på samtal med barnens föräldrar. Precis som i författarnas tidigare bok Född sensitiv ges många praktiska och kloka råd för vardagen. Boken innehåller också samtal med människor som arbetar med barn, samt med fackpersoner och forskare, bland annat en lång intervju med psykologen och forskaren Michael Pluess som lett flera viktiga studier om högkänsliga barn. 

Köp boken Sensitiva barn - det högkänsliga barnet från nyfödd till tonåring hos oss! Sensitiva barn: Det högkänsliga barnet från nyfödd till tonåring Högkänslighet har inget med diagnoser att göra utan är ett vanligt personlighetsdrag som finns hos ungefär en femtedel av befolkningen. Ändå kan det innebära speciella utmaningar att vara högkänslig, delvis beroende på att man är lite annorlunda än flertalet. Sensitiva barn innehåller flera berättelser om högkänsliga barn och tonåringar, baserade på samtal med barnens föräldrar.

Finns i lager. Köp Det högkänsliga barnet : att växa och må bra i en överväldigande värld av Elaine N Aron på Bokus.com.

RELATERADE BÖKOR