Synpunkt 1a1

Synpunkt 1a1 - Anders Henriksson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Henriksson
DIMENSIONERA
6,22 MB
FILNAMN
Synpunkt 1a1.pdf
ISBN
6702757193404

BESKRIVNING

Synpunkt är en serie basläromedel för gymnasieskolans kurser i naturkunskap.Synpunkt Naturkunskap 1a1, elevbok tillhandahåller basen i din naturkunskapsundervisning: Här presenteras grundläggande naturvetenskap med koppling till samhällsfrågor om miljö, hållbar utveckling, hälsa och livsstil. Klassiska innehållsfrågor kompletteras med fördjupnings- och diskussionsuppgifter – allt för att ge eleverna redskap för att kunna diskutera och aktivt använda nyvunnen kunskap. Eleverna får arbeta med en tydlig koppling till ämnesplanen. Syfte, centralt innehåll och kunskapsmål presenteras i inledningen till varje kapitel så att eleverna kan se vilka förmågor de förväntas utveckla och vilka mål de bör uppnå.Synpunkt Naturkunskap 1a1, elevbok i korthet: • ger möjlighet att arbeta med ett pedagogiskt upplägg och ett tillgängligt språk• ger eleverna redskap för att diskutera och aktivt använda nyvunnen kunskap• har en tydlig koppling till ämnesplanen

Synpunkt Naturkunskap 1a1, elevbok tillhandahåller basen i din naturkunskapsundervisning: Här presenteras grundläggande naturvetenskap med koppling till samhällsfrågor om miljö, hållbar utveckling, hälsa och livsstil. Klassiska innehållsfrågor kompletteras med fördjupnings- och diskussionsuppgifter ... Synpunkt är en serie basläromedel för gymnasieskolans kurser i naturkunskap.

I Synpunkt 1a1, digitalt läromedel finns • interaktivt och multimodalt… Visa mer Synpunkt 1a1, 50 p är ett basläromedel i naturkunskap för gymnasiets yrkesförberedande program. Boken presenterar grundläggande naturvetenskap och ger eleven en bra bas för att kunna ta ställning till aktuella samhällsfrågor med naturvetenskaplig anknytning. Naturkunskap 1a1.

RELATERADE BÖKOR