À vous 1. Franska för nybörjare

À vous 1. Franska för nybörjare - Janine Sages, Pierangelo Sassola | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Janine Sages, Pierangelo Sassola
DIMENSIONERA
8,19 MB
FILNAMN
À vous 1. Franska för nybörjare.pdf
ISBN
3444106683289

BESKRIVNING

à vous 1 är ett läromedel i franska steg 1 för studerande på gymnasienivå eller motsvarande inom vuxenutbildningen. Vid avklarad kurs har den studerande nått upp till nivå A2 på Europarådets nivåskala (CEFR). På denna nivå ska man ha skaffat sig tillräckliga baskunskaper för att kunna samtala om vardagshändelser, läsa enklare texter och skriva korta meddelanden.à vous 1 består av en bok med ljudinspelning för hörövningar. Boken innehåller åtta avsnitt, en minigrammatik och olika ordlistor: både en fransk-svensk och en svensk-fransk (alfabetiska) samt en sidordlista. Grammatikdelen ger en kort överblick över de viktigaste inslagen i fransk grammatik på denna nivå.à vous 1 innehåller många foton och illustrationer som underlättar förståelsen både för dialoger, faktatexter och övrigt innehåll. På webbplatsen finns möjlighet till ytterligare inlärning och repetition med hjälp av både interaktiva övningar och ljudövningar.Författarna Janine Sages och Pierangelo Sassola har båda mångårig erfarenhet av undervisning i språk. De har tidigare gett ut flera läromedel i språk på Folkuniversitetets förlag.

Omkring 75 miljoner människor har franska som modersmål. Vidga din värld med det franska språket! Välkommen på en kurs i franska för nybörjare! Franska Fraser.

Franska för nybörjare av Janine Sages , Pierangelo Sassola häftad, 2014, Svenska, ISBN 9789174346749. à vous 1 är ett läromedel i franska steg 1 för studerande på gymnasienivå eller motsvarande inom vuxenutbildningen.

RELATERADE BÖKOR