Kär i karriären

Kär i karriären - Christina Lauren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Lauren
DIMENSIONERA
9,92 MB
FILNAMN
Kär i karriären.pdf
ISBN
6618671812256

BESKRIVNING

Modern och rolig kärlekshistoria i Hollywood.Evie är 33 år och filmagent. Vid drinkbordet på en Halloweenfest hos gemensamma kompisar möter hon Carter. De är festens enda singlar. Evie är utklädd till Hermione. Carter är utklädd till Harry Potter.Carter arbetar även han som agent. De klickar direkt. Men alla vet att det dummaste man kan göra i änglarnas stad är att dejta en annan agent. Eller? För Evie och Carter är attraktionen helt enkelt starkare än förnuftet.Dagen efter deras första dejt får de reda på att deras firmor slagits samman och att det bara finns plats för en av dem. Istället för en rosaskimrande romans mellan Evie och Carter, bryter ett regelrätt krig ut.

Handling. Doug Ireland är portier på ett lyxhotell och ser till att gästerna blir perfekt omhändertagna.

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Kär i karriären 1993 USA 96min IMDb. Filmen handlar om en arbetsnarkoman som får i uppdrag att ta hand om sin chefs flickvän, men det blir inte så lätt när han upptäcker att han har känslor för henne. Pris: 59 kr.

RELATERADE BÖKOR