Kär i karriären

Kär i karriären - Christina Lauren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Lauren
DIMENSIONERA
5,58 MB
FILNAMN
Kär i karriären.pdf
ISBN
1141677797617

BESKRIVNING

Modern och rolig kärlekshistoria i Hollywood.Evie är 33 år och filmagent. Vid drinkbordet på en Halloweenfest hos gemensamma kompisar möter hon Carter. De är festens enda singlar. Evie är utklädd till Hermione. Carter är utklädd till Harry Potter.Carter arbetar även han som agent. De klickar direkt. Men alla vet att det dummaste man kan göra i änglarnas stad är att dejta en annan agent. Eller? För Evie och Carter är attraktionen helt enkelt starkare än förnuftet.Dagen efter deras första dejt får de reda på att deras firmor slagits samman och att det bara finns plats för en av dem. Istället för en rosaskimrande romans mellan Evie och Carter, bryter ett regelrätt krig ut.

Read 2,333 reviews from the world's largest community for readers. I jobb och kärlek är allt tillåtet Modern och rolig kärlekshisto... Directed by Barry Sonnenfeld.

De är fes Köp 'Kär i karriären' nu. Modern och rolig kärlekshistoria i Hollywood.Evie är 33 år och filmagent.

RELATERADE BÖKOR