Aprilhäxan

Aprilhäxan - Majgull Axelsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Majgull Axelsson
DIMENSIONERA
3,14 MB
FILNAMN
Aprilhäxan.pdf
ISBN
7818463316590

BESKRIVNING

"En av mina systrar stal det liv som var avsett för mig. Jag vill veta vem." Sedan femtiotalet har Desirée legat sängbunden på ett sjukhem. Hon kan varken gå eller tala och är helt beroende av vårdpersonalens omsorger. Men hon är inte helt vapenlös. Hon har sin aprilhäxeförmåga, en alldeles speciell gåva som gör att hon som en liten gnista kan sitta i ett djurs eller annan människas öga och på så sätt ta sig utanför sjukhemmets väggar. Vaksamt följer hon sina tre systras liv. De som inte ens vet om att hon finns. Majgull Axelsson fick sitt stora genombrott med Aprilhäxan 1997, för vilken hon tilldelades Augustpriset samma år. »Obeskrivligt ruskig...och alldeles underbar.«Expressen»...Håller mig vaken halva natten.«Aftonbladet

Desirée föds på 50-talet, förlamad och med grav epilepsi, hon placeras på vårdhem och får aldrig mer träffa sin mamma Ellen. Ellen blir fostermamma åt Birgitta, Margareta och Christina, tre flickor som alla på olika sätt hamnat på glid i livet. Bok recensioner av Aprilhäxan : Ninnas: 2004-07-27 01:02: Det här är en helt underbar bok och jag har hitills läst den två gånger! Den är så stark! Som läsare verkligen sugs jag in i handlingen och berörs intensivt av den, från första raden! Alla annonser från Aprilhäxan • Registrerad september 2004 Köp & sälj second hand & begagnat online på Tradera - enkelt & hållbart. "Aprilhäxan" är kort sagt en komplex, läsvänlig och mångtydbar relationsbok med många bra intentioner men som inte riktigt håller som helhet.

Vaksamt följer hon sina tre systras liv. De som inte ens vet om att hon finns. Aprilhäxan.

RELATERADE BÖKOR