Aprilhäxan

Aprilhäxan - Majgull Axelsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Majgull Axelsson
DIMENSIONERA
8,58 MB
FILNAMN
Aprilhäxan.pdf
ISBN
2405505320383

BESKRIVNING

"En av mina systrar stal det liv som var avsett för mig. Jag vill veta vem." Sedan femtiotalet har Desirée legat sängbunden på ett sjukhem. Hon kan varken gå eller tala och är helt beroende av vårdpersonalens omsorger. Men hon är inte helt vapenlös. Hon har sin aprilhäxeförmåga, en alldeles speciell gåva som gör att hon som en liten gnista kan sitta i ett djurs eller annan människas öga och på så sätt ta sig utanför sjukhemmets väggar. Vaksamt följer hon sina tre systras liv. De som inte ens vet om att hon finns. Majgull Axelsson fick sitt stora genombrott med Aprilhäxan 1997, för vilken hon tilldelades Augustpriset samma år. »Obeskrivligt ruskig...och alldeles underbar.«Expressen»...Håller mig vaken halva natten.«Aftonbladet

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Aprilhäxan Majgull Axelsson.

Hon är ett av de handikappade barn som på 50-talet placerades på institution. Hon är från födseln förlamad och spastisk, hon kan inte tala och drabbas ofta av våldsamma epileptiska anfall, men hon har andra förmågor. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom aprilhäxan Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR