Stjärntecknen talar om vem du är : jungfrun

Stjärntecknen talar om vem du är : jungfrun - Gisela Melin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gisela Melin
DIMENSIONERA
10,66 MB
FILNAMN
Stjärntecknen talar om vem du är : jungfrun.pdf
ISBN
4234897231342

BESKRIVNING

Den här boken handlar om dig och om hur du är. Den ger svar på frågor om dina drömmar och din karaktär, om kärlek och karriär och livets viktiga sidor. Ditt stjärntecken kan hjälpa dig att förstå dig själv. Kanske får du dina aningar bekräftade, kanske överraskas du av helt nya insikter. Allt du får veta är kanske inte smickrande eller helt lätt att ta till sig, men större kunskap om ditt stjärntecken kan ge dig bättre självkännedom. Varje soltecken presenteras på ett lättfattligt sätt, med sina speciella resurser och utmaningar.

Ditt stjärntecken kan hjälpa dig att förstå dig själv. Stjärntecknen talar om vem du är... Gisela Melin (Häftad) 45 kr.

Här guidar vi dig och listar stjärntecknen du inte passar ihop med och dem som är din "perfect match". Stjärntecknet Jungfrun. Från 23/8 till 22/9.

RELATERADE BÖKOR