Bananbus, finskor och en superjobbig superhjälte

Bananbus, finskor och en superjobbig superhjälte - Josefine Sundström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Josefine Sundström
DIMENSIONERA
7,76 MB
FILNAMN
Bananbus, finskor och en superjobbig superhjälte.pdf
ISBN
5524810617614

BESKRIVNING

Nu är hon här igen! Fem nya varma och roliga högläsningsberättelser!Saga Louisa Larsson är en stadig, klok och envis liten person som bor tillsammans med mamma och pappa i ett av radhusen på Solrosvägen. I den här boken berättar Josefine Sundström och illustratören Emma Göthner i fem fristående kapitel om när Saga går till frisören, firar halloween och har sommarfest på förskolan. Saga hamnar i en konflikt med Sverrir, och råkar ut för ett missöde när hon snokar i mammas handväska ... Inkännande och med ett härligt barnperspektiv beskrivs små men livsviktiga ögonblick i en fem/sex-årings vardag. Emma Göthners många färgstarka och pigga illustrationer gör Sagasagorna till en perfekt övergång från att läsa bilderbok till att börja läsa textböckerDet finns fler böcker om Saga.Läs också:Sagasagor: Syskonsjuka, kämpaglöd och en envis framtand, 2017Sagasagor: studsmatta, simskola och en borttappad Tigertass, 2016Sagasagor: fiffiga kroppen och finurliga knoppen (i samarbete med Kronprinsessparets stiftelse Generation-Pep)Sagasagor: Studsmatta, simskola och en borttappad Tigertass tilldelades priset: Din bok - Vårt val, Svenska Bokhandelsmedhjälpareföreningens årliga pris för bästa barnbok år 2016.

Publiceringsår: 2018. Låna mig! Ännu en härlig bok där man får följa med Saga på olika vardagsäventyr. Josefine Sundström signerar "Bananbus, finskor och en superjobbig superhjälte" Passa på att köpa en julklapp med en personlig hälsning från författaren.

Skickas inom 2-5 vardagar. Köp boken Bananbus, finskor och en superjobbig superhjälte av Josefine Sundström (ISBN 9789178030811) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR