Männen i mitt liv

Männen i mitt liv - Sofia Rönnow Pessah | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sofia Rönnow Pessah
DIMENSIONERA
4,55 MB
FILNAMN
Männen i mitt liv.pdf
ISBN
7491417774520

BESKRIVNING

”Lättnaden. Vetskapen att jag faktiskt är knullbar. I alla fall om jag tjatar.”Sonia kysser och blir kysst, Malmö byts mot Lund och kyssarna byts mot sex. Studentliv och nationer, fester och utekvällar. Sonia flyttar till Stockholm, där nattlivet balanseras med arbetet som jurist. Männen tycker Sonia är frigjord och villig. Sonia tycker männen är dumma i huvudet. Ett liv skildrat och räknat i one night stands och relationer, vad gör Sonia med männen i sitt liv och vad gör de med henne?

Jan kom in i mitt liv i en mellanfas när jag inte var ute efter en man överhuvudtaget, men det gick ju bra det med. Mannen i mitt liv (engelska: The Object of My Affection) är en amerikansk film från 1998.. Handling.

Publiceringsår: 2020. Klassifikation: Svensk skönlitteratur.

RELATERADE BÖKOR