Lär känna dig själv - 756 frågor som visar vem du är - egentligen

Lär känna dig själv - 756 frågor som visar vem du är - egentligen - Stefan Ekberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stefan Ekberg
DIMENSIONERA
4,18 MB
FILNAMN
Lär känna dig själv - 756 frågor som visar vem du är - egentligen.pdf
ISBN
5219846266661

BESKRIVNING

Vem är du – egentligen? Om någon frågar dig, ”vet du vem du är?” så svarar du antagligen med ett, ”ja, det är klart att jag vet!” Och visst känner vi oss själva till en viss gräns, men eftersom vi hela tiden växer och våra omständigheter förändras så märker vi inte alltid vilka vi förändras till, och vad som egentligen är viktigt för oss nu som inte har varit det förut. Vi förstår inte riktigt att vi egentligen bara är prototyper som ändras hela tiden och att det här med att känna sig själv är en medveten handling, inte en automatisk. I den här inkännande boken får du chansen att titta in i dig själv för att se vad du brinner för och kan se till att du får mer av i livet och se vad du inte vill ha mer av så du kan börja rensa ut och få det där livet du inte behöver ha semester ifrån. Här är vad du vinner på att lära känna dig själv i boken:☑️ Du får lust att undersöka vad du verkligen vill ha ut av livet. Vad DU vill.☑️ Du börjar göra saker som ger dig lycka och innehåll.☑️ Du flyttar dig bort från fler saker som gör dig olycklig.☑️ Du vågar lägga mer av din tid, uppmärksamhet och energi på det som verkligen har betydelse för dig.☑️ Du vågar dyka upp i ditt liv, inte presentera en urlakad och utspädd variant av dig själv.☑️ Du utvärderar dina egna handlingar mer.☑️ Du blir mer bekväm med att uttrycka din egen åsikt för att det du tycker och känner är förankrat i DIG.☑️ Det blir klart för dig vad du prioriterar så du inte far omkring som en kula i ett flipperspel.☑️ Du får göra en otroligt spännande resa i dig själv.

Alltså varken du eller ditt ex måste göra nånting. Man fattar egna beslut.

Följ oss på sociala medier och frågor tips om nya tjänster direkt när de annonseras. Affärsområden Varför borde frågor använda Själv Recruitment? Läs också: 12 serieteckningar som visar varför din relation är ojämställd Det finns forskning som pekar på att kärlek har lätt att uppstå när vi är oss själva.

RELATERADE BÖKOR