Busiga Bebbens potta

Busiga Bebbens potta - Thomas Svensson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Svensson
DIMENSIONERA
7,73 MB
FILNAMN
Busiga Bebbens potta.pdf
ISBN
1481107050376

BESKRIVNING

Den nyfikna och företagsamma Busiga Bebben fortsätter att utforska sin närmaste omgivning på sitt ihärdiga sätt.Den här gången ska hon lära sig att bajsa någon annan stans än i blöjan. Var ska hon bajsa då? På pottan, tycker mamma. Men det tycker inte Bebben. Hon kravlar ivrigt iväg till den höga toalettstolen. Hur ska hon ta sig ända dit upp? Med barnpallen, såklart. Men det är inte så lätt att sitta på den stora, stora toastolen när man är så liten som Bebben. Oj då, hon trillar i!Den lilla lyssnaren får hjälpa Bebben att hitta rätt svar på de många roliga frågorna. Det handlar hela tiden om det lilla barnets vardag med nära ting som är spännande att upptäcka och försöka förstå.

5. Hoppa till pottan lilla kanin! av Sally Lloyd Jones och Anita Jeram.

Välkomna till Busiga Bebbens egen sida! Malmös mesta barnbokskaraktär busar vidare på sociala medier och här kan ni hitta all info om var böckerna kan hittas och även ställa frågor till författaren Thomas Svensson. Ur Busiga Bebbens potta. 5.

RELATERADE BÖKOR