Lätta fakta om katter

Lätta fakta om katter - Anna Milbourne | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Milbourne
DIMENSIONERA
5,77 MB
FILNAMN
Lätta fakta om katter.pdf
ISBN
2134876361544

BESKRIVNING

Ny i Lätta fakta-serien Varför spinner katter? Hur "pratar" katter med varandra? Vilken kattras saknar päls? Hur vet man att katten är arg? Om detta och mycket mer berättas i den här boken. Med stor stil och många bilder. "Böcker som de här är mycket användbara i skolans lägre årskurser." Solveig Lidén, BTJ 11/2016

Man tror också att räven kan ha varit föda förr oss svenskar, då ... Jag gillar verkligen böckerna "Lätta fakta om …".Det finns många spännande böcker i serien och de är fyllda med fakta för den nyfikne. Nu har det äntligen kommit två böcker om mina favorithusdjur: "Lätta fakta om katter" och "Lätta fakta om hundar". Ny i Lätta fakta-serien Varför spinner katter? Hur "pratar" katter med varandra? Vilken kattras saknar päls? Hur vet man att katten är arg? Om detta och mycket mer berättas i den här boken.

"Böcker som de här är mycket användbara i skolans lägre årskurser." Solvei... Lätta fakta om katter (Inbunden, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Om Katt.nu; Kattfakta. I denna avdelning så går vi igenom olika intressanta kattfakta.

RELATERADE BÖKOR