Vägens gemenskap : ett metodmaterial för vuxenkatekumenatet

Vägens gemenskap : ett metodmaterial för vuxenkatekumenatet - Martina Hansson, Nils Hammarström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martina Hansson, Nils Hammarström
DIMENSIONERA
10,59 MB
FILNAMN
Vägens gemenskap : ett metodmaterial för vuxenkatekumenatet.pdf
ISBN
9344962582235

BESKRIVNING

Följ med på en resa där vandrarna får dela med sig av sina tankar och funderingar kring tron.Vuxenkatekumenatet är en arbetsmodell för vuxengruppen som vill växa vidare. Det är en väg där den enskilde sökaren får dela sina erfarenheter med andra och göra en resa in i trons värld mot en personlig tro och in i en levande församling.I katekumenatsgruppen arbetar sökare och följeslagare sida vid sida och går steg för steg framåt på trons väg.Vägens gemenskap innehåller råd till samtalsledarna och följeslagarna, upplägg för samlingarna och praktiska tips. Dessutom finns kopieringsunderlag att använda på samlingarna.Katekumenatet har visat sig vara en användbar modell för att nå både den som inte tidigare kommit i kontakt med den kristna tron och redan döpta som tappat kontakten med kyrkan.Idén är hämtad från fornkyrkan och därifrån kommer också namnet katekumenat. Ordet kommer från grekiskans katechein och kan översättas med ”att vägleda, handleda, undervisa”.

nr. 556605-1016; Kyrkogatan 4, 222 22 Lund | Linnégatan 1A, 753 32 Uppsala; 046-33 38 88 | 018-60 10 18 BÖCKER.

Bibelberättelserna är oftast hämtade ur någon av de bibeltexter som hör till söndagens tema. I denna del finns material för hela höstterminen.

RELATERADE BÖKOR