Ockult meditation (2u)

Ockult meditation (2u) - Alice Bailey | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alice Bailey
DIMENSIONERA
12,51 MB
FILNAMN
Ockult meditation (2u).pdf
ISBN
8361126445259

BESKRIVNING

Denna bok innehåller bland annat en systematisk genomgång av meditationens syfte och funktion, men också av dess risker. Ty att meditera är att bokstavligen "leka med elden" och det måste göras med insikt och varsamhet.Författaren särskiljer mystisk och ockult meditation. Mystikern sätter de hängivna känslorna i centrum. Det konkreta tänkandet åsidosätts i en strävan att förfina känslorna till intuition och extatisk Gusförening.Ockutistens väg till Gudsföreningen går däremot inte via känslorna utan via sträng självdisciplin och tankens noggranna genomlysning av formernas värld.Ockultisten är liksom mystikern visionär, men han är inte som denne drömsk och opraktisk. Han är en vitmagiker. Ty den ockulta meditationen högsta syfte är ej en självcentrerad omsorgen om den egna andliga utvecklingen utan att individen skall formas till ett instrument för förverkligandet av Guds Plan. Meditation har inge reellt andligt värde om dess resultat inte omsätt i ett osjälviskt tjänande av medmänniskorna.Boken innehåller också förutsägelser kring återupprättandet av de andliga mysterierna. Avancerade och förberedande ockulta skolor sägs komma att starta på olika platser i världen.

I lager. 199 kr. Buy Ockult meditation (2u) by Bailey, Alice A (ISBN: 9789186338060) from Amazon's Book Store.

Köp boken Ockult meditation (2u) av Alice Bailey (ISBN 9789186338060) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR