Weekendvandra kring Göteborg : västkustens vackraste vandringar med bekväma boenden och god mat

Weekendvandra kring Göteborg : västkustens vackraste vandringar med bekväma boenden och god mat - Karin Fingal | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Fingal
DIMENSIONERA
11,21 MB
FILNAMN
Weekendvandra kring Göteborg : västkustens vackraste vandringar med bekväma boenden och god mat.pdf
ISBN
8450548631401

BESKRIVNING

Den här boken tar dig med på 15 helger fyllda av vandring, god mat och mysiga boenden. När du weekendvandrar går du med lätt packning och kan fokusera helt på att njuta av omgivningarna. Till kvällen slår du dig ner vid dukat bord och sover gör du i en skön säng. Efter frukost väntar en ny vandringsdag.I boken hittar du allt för att planera och genomföra din helgvandring:- Detaljerade turbeskrivningar över de finaste vandringarna i Bohuslän, Västergötland och Halland- Specialritade kartor över varje dagsetapp- Förslag på boenden, restauranger och kollektiva färdmedel- Information om kulturhistoria och sevärdheterFörfattaren Karin Fingal jobbar som frilansjournalist i Göteborg. Hon är uppvuxen på en ö i Bohuslän och älskar att vara i naturen, helst både på fritiden och under arbetstid. Fredrik Schenholm är geolog och äventyrs­fotograf. Han fotograferar ofta skidåkning, gärna utomlands  och i extrema miljöer. Tillsammans har författarna tidigare givit ut böckerna Vandra Bohusleden och Det vilda Göteborg.

Till kvällen slår du dig ner vid dukat bord och sover gör du i en skön säng. Efter frukost väntar en ny vandringsdag. Den här boken tar dig med på 15 helger fyllda av vandring, god mat och mysiga boenden.

Du slipper bära tungt och kan njuta extra av en skön säng när dagen är slut. Bokrelease och bubbel. Det var tajt! En timme innan jag och kollegan Karin Fingal öppnade dörrarna till releasepartajet kom böckerna "Weekendvandra kring Göteborg - Västkustens vackraste vandringar med bekväma boenden och god mat" med expressbud från tryckeriet.

RELATERADE BÖKOR