Weekendvandra kring Göteborg : västkustens vackraste vandringar med bekväma boenden och god mat

Weekendvandra kring Göteborg : västkustens vackraste vandringar med bekväma boenden och god mat - Karin Fingal | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Fingal
DIMENSIONERA
4,77 MB
FILNAMN
Weekendvandra kring Göteborg : västkustens vackraste vandringar med bekväma boenden och god mat.pdf
ISBN
5218201311760

BESKRIVNING

Den här boken tar dig med på 15 helger fyllda av vandring, god mat och mysiga boenden. När du weekendvandrar går du med lätt packning och kan fokusera helt på att njuta av omgivningarna. Till kvällen slår du dig ner vid dukat bord och sover gör du i en skön säng. Efter frukost väntar en ny vandringsdag.I boken hittar du allt för att planera och genomföra din helgvandring:- Detaljerade turbeskrivningar över de finaste vandringarna i Bohuslän, Västergötland och Halland- Specialritade kartor över varje dagsetapp- Förslag på boenden, restauranger och kollektiva färdmedel- Information om kulturhistoria och sevärdheterFörfattaren Karin Fingal jobbar som frilansjournalist i Göteborg. Hon är uppvuxen på en ö i Bohuslän och älskar att vara i naturen, helst både på fritiden och under arbetstid. Fredrik Schenholm är geolog och äventyrs­fotograf. Han fotograferar ofta skidåkning, gärna utomlands  och i extrema miljöer. Tillsammans har författarna tidigare givit ut böckerna Vandra Bohusleden och Det vilda Göteborg.

Öppettider Drottninggatan: Mån - fre 10- 18, lör 11 - 16 * Boken "Weekendvandra kring Göteborg - västkustens vackraste vandringar med bekväma boenden och god mat" som passar livsnjutaren som tycker om naturupplevelser - alla vandringar har hotell och restaurang i närheten. Läs mer om boken här. Prosecco är svaret på allt.

Vi lovar vandringar med en stor dos kultur och spektakulär utsikt över det turkosblå havet, god italiensk husmanskost och vin samt bekvämt boende med pool. Sport & Fritid på nätet. Hitta och jämför produkter inom sport och fritid från de bästa e-handlarna.

RELATERADE BÖKOR