Sexologi för psykologer och psykoterapeuter

Sexologi för psykologer och psykoterapeuter Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,7 MB
FILNAMN
Sexologi för psykologer och psykoterapeuter.pdf
ISBN
5468271368771

BESKRIVNING

Det finns ett stort intresse för sexologi bland behandlare inom olika människovårdande yrken. Alla har däremot kanske inte möjlighet att studera sexologi eller skaffa sig en sexologisk specialistkompetens. Det är mot den bakgrunden som denna antologi har tagits fram – för att förse professionella inom psykologisk behandling med en grundläggande sexologisk kompetens.Sexologi för psykologer och psykoterapeuter syftar till att ge behandlare en orientering i det tvärvetenskapliga ämnesområdet sexologi, samt en förståelse för hur psykodynamisk respektive kognitiv beteendeterapeutisk teori och psykoterapi kan förklara frågeställningar inom det sexologiska fältet. En stor del av boken belyser sexualitet vid en rad olika psykiatriska tillstånd samt orienterar läsaren i hur psykoterapi kan användas för att behandla sexuella funktionsproblem av olika slag.Boken samlar flera av Sveriges ledande kliniker och sexologer och ger en orientering i det tvärvetenskapliga ämnet sexologi för den som önskar skaffa sig en grundläggande sexologisk kompetens. Den riktar sig i första hand till kliniskt verksamma psykologer, psykoterapeuter och andra med en grundläggande utbildning i psykoterapi, men kan med fördel också användas som kurslitteratur för studenter i psykologi, psykoterapi och annat behandlingsarbete.

Alla har däremot kanske inte möjlighet att studera sexologi eller skaffa sig en ... Sexologkliniken - Sexualrådgivning och sexualterapi för enskilda och par kring svårigheter med sex och relationer. Socionom, master i sexologi, grundläggande utbildning i psykoterapi.

Köp. Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar ... En psykoterapeut arbetar, kanske inte helt oväntat, med psykoterapi.

RELATERADE BÖKOR