Midnattslinjen

Midnattslinjen - Lee Child | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lee Child
DIMENSIONERA
5,47 MB
FILNAMN
Midnattslinjen.pdf
ISBN
1487161831214

BESKRIVNING

I en panthandel i en liten stad i Mellanvästern ser Reacher en klassring från West Point, arméns officershögskola. Ringen är en kadettkvinnas och Reacher som själv har varit student på West Point vet vad hon har gått igenom för att få ringen. Varför skulle hon göra sig av med den? Steg för steg spårar Reacher ringen tillbaka till dess ägare, och sökandet för honom till Wyomings ödsliga vildmark. Det enda han vill är att hitta kvinnan. Om hon mår bra är hans uppdrag avklarat. Om inte så kan inget stoppa honom från att skipa rättvisa. Det bästa rådet: stå inte i hans väg.

militärpolisen Jack Reacher. I en panthandel i en liten stad i Mellanvästern ser Reacher en klassring från West Point, arméns officershögskola. I en panthandel i en liten stad i Mellanvästern ser Reacher en klassring från West Point, arméns officershögskola.

av Lee Child Jan Risheden (Talbok, Talbok med text) 2018, Svenska, För vuxna Uppläsare Örjan Blix. Den 22:a thrillern med den f.d.

RELATERADE BÖKOR