Midnattslinjen

Midnattslinjen - Lee Child | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lee Child
DIMENSIONERA
7,49 MB
FILNAMN
Midnattslinjen.pdf
ISBN
3291273709827

BESKRIVNING

I en panthandel i en liten stad i Mellanvästern ser Reacher en klassring från West Point, arméns officershögskola. Ringen är en kadettkvinnas och Reacher som själv har varit student på West Point vet vad hon har gått igenom för att få ringen. Varför skulle hon göra sig av med den? Steg för steg spårar Reacher ringen tillbaka till dess ägare, och sökandet för honom till Wyomings ödsliga vildmark. Det enda han vill är att hitta kvinnan. Om hon mår bra är hans uppdrag avklarat. Om inte så kan inget stoppa honom från att skipa rättvisa. Det bästa rådet: stå inte i hans väg.

| Adlibris 2018, Inbunden. Köp boken Midnattslinjen hos oss! Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex.

Det är uppenbart en kvinnas ring, och Reacher börjar söka efter kvinnan som har pantsatt ringen, eftersom de är så svåra att få att ingen… Midnattslinjen. av Lee Child.

RELATERADE BÖKOR