Djungelpiraterna

Djungelpiraterna - Kjell Thorsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kjell Thorsson
DIMENSIONERA
6,8 MB
FILNAMN
Djungelpiraterna.pdf
ISBN
1314776082129

BESKRIVNING

När pirater syns i Östra Skruvlunda måste Mino och Micke rycka ut. Som tur är har Micke precis byggt klart en supersnabb uppfinning så att Mino kan hinna ikapp piraterna. Men allt går inte som de tänkt sig och efter att ha kraschlandat i djungeln på piraternas ö har Mino och Micke svårt att hålla sams. Hur ska de nu kunna stoppa sjörövaren Kapten Grönskägg och ta sig hem? Som tur är verkar en viss uppfinningsrik robothund ha en plan ...Djungelpiraterna är den tredje boken om Mino och Micke, en serie fantasifulla bilderböcker för alla som gillar fordon, uppfinningar och äventyr! Läs också Havsmonster i knipa och Mörka bergens hemlighet.

Som tur är har Micke precis byggt klart en supersnabb uppfinning så att Mino kan hinna ikapp piraterna. Men allt går inte som de tänkt sig och efter att ha kraschlandat i djungeln på piraternas ö har Mino och Micke svårt att håll... Djungelpiraterna / Kjell Thorsson.

Som tu... Mino och Micke. Djungelpiraterna (E-bok, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Se upp för djungelpiraterna! Ny spännande bilderbok med myllrande detaljer av Kjell Thorsson är här.

RELATERADE BÖKOR