Korsmärkt gemenskap : Första Korinthierbrevet

Korsmärkt gemenskap : Första Korinthierbrevet - Mikael Tellbe | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mikael Tellbe
DIMENSIONERA
12,32 MB
FILNAMN
Korsmärkt gemenskap : Första Korinthierbrevet.pdf
ISBN
6916410311978

BESKRIVNING

En bok i serien Nya testamentets budskap (NTB)Från början till slut är Första Korinthierbrevet präglat av olika problem: schismer och partibildningar, män som utnyttjat prostituerade och ett fall av incest, rättstvister mellan församlingsmedlemmar, avgudadyrkan, stökiga gudstjänster och missbruk av andliga gåvor - för att nämna några av de mest påfallande. Med utgångspunkt från korinthiernas problem visar Paulus hur budskapet om Jesu död och uppståndelse berör hela människan och får konsekvenser på alla livets områden. Vad innebär det att tillhöra en gemenskap som bekänner sig till den korsfäste Kristus? "Det är ett gediget arbete. Tellbes bok är pedagogiskt upplagd lämpar sig förutom för enskild läsning, väl för studier med andra i grupp."Rolf Knutsson i Dagen "Tellbes bibelkommentar har en bra balans mellan fakta- och bakgrundsinformation, textutläggning och angelägna reflektioner över vad texten har att säga vår tid."Håkan Stenow, Bibliotekstjänst Mikael Tellbe är docent i Nya testamentet, lektor vid Örebro Teologiska Högskola och pastor inom Evangeliska Frikyrkan (EFK). Han har tidigare medverkat i Libris guideserie till Nya testamentet med en introduktion till Uppenbarelseboken, Lammet och odjuret, och en guide till Paulus brev och budskap, Med framtiden i ryggen.

KOM IGÅNG NU! Skaffa Söndaghelaveckan till din ... Korsmärkt gemenskap. Första Korinthierbrevet av Mikael Tellbe med ISBN 978-91-7387-167-9 finns att köpa här.

account_circle Logga in. Logga in; Skapa konto Han har medverkat i Libris guideserie till Nya testamentet med en introduktion till Uppenbarelseboken, Lammet och odjuret, en guide till Paulus brev och budskap, Med framtiden i ryggen, och en kommentar till Första Korinthierbrevet, Korsmärkt gemenskap. Korsmärkt gemenskap: Kommentar till Första Korinthierbrevet.

RELATERADE BÖKOR