Koden : lär dig använda kraften i ditt födelsedatum

Koden : lär dig använda kraften i ditt födelsedatum - Johanna Paungger, Thomas Poppe | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johanna Paungger, Thomas Poppe
DIMENSIONERA
10,82 MB
FILNAMN
Koden : lär dig använda kraften i ditt födelsedatum.pdf
ISBN
5369694222708

BESKRIVNING

Koden kommer att hjälpa att dig förstå vem du är, varför du är här och hur du passar in i livet. Boken kan förändra din värld, eller åtminstone ditt sätt att se på världen.Kombinationen av siffrorna i ditt födelsedatum är ungefär som kombinationen till ett kassaskåp den behövs för att vi ska kunna nå innehållet. I Koden integreras kraften och färgerna hos siffrorna i ditt födelsedatum. Du får därigenom veta hur du kan tolka din unika födelsesignatur för att finna balans och harmoni, främja fysiskt och känslomässigt välbefinnande, skapa positiva relationer och hantera ditt dagliga liv. Koden går djupare än den vanliga numerologin och ger möjligheter att se bortom det uppenbara, att göra sig av med gammalt bagage och börja om på nytt.Johanna Paungger är född och uppvuxen på en bondgård i österrikiska Tyrolen där man levandehöll en speciell visdom nu kallad Koden i flera hundra år. Tillsammans med sin man Thomas Poppe har hon nedtecknat Kodens väl bevarade hemlighet och terminologi för vår samtid. Boken blev omedelbart en bestseller i Tyskland.

Tutorialen lär dig att använda den och reflektera ... men senare utmanas du att spela med skölden nere och förlita dig helt på ljud (och kraften) för att förutspå var ... Kraften i ditt självledarskap! Jon Carnesten (Häftad) Tipsa en vän 197 kr Antal.

Kombinationen av siffrorna i ditt födelsedatum är ungefär som kombinationen till ett kassaskåp den behövs för att vi ska kunna nå innehållet. I Koden integreras kraften och färgerna hos siffrorna i ... Koden : lär dig använda kraften i ditt födelsedatum - Johanna Paungger och Thomas Poppe (Inbunden) Koden kommer att hjälpa att dig förstå vem du är, varför du är här och hur du passar in i livet.

RELATERADE BÖKOR