Den första berättelsen om vildhästen Izza

Den första berättelsen om vildhästen Izza - Jenny Wuori | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Wuori
DIMENSIONERA
12,42 MB
FILNAMN
Den första berättelsen om vildhästen Izza.pdf
ISBN
1200588738981

BESKRIVNING

Nervkittlande läsning fylld av spänning och magi. Fölet Kurro har försvunnit. Tillsammans med sina vänner ger sig vildhästen Izza iväg för att leta efter honom. Av en olyckshändelse får Izza en magisk kristall i hoven. Kristallen ger henne superkrafter och förändrar både hennes utseende och personlighet. När vargarna anfaller hennes hjord med vildhästar sätts hennes styrka och mod på prov.Den första berättelsen om vildhästen Izza ochhennes vänner Mac, Stella och Luc, är ett hisnandeäventyr. Hästarna ser möjligheter istället för problemoch övervinner svårigheter med hjälp av mod ochförmågan att tänka annorlunda. Boken vänder sig främst till barn mellan 6 och 10 år, men passar även som högläsningsbok för barn från 4 år. Sagt om boken:Jag älskar boken. Den är spännande med en gång och bilderna är såååå fina. Hanna, 9 årÄntligen en bok som är spännande. Det är boken om "Izza" de vill läsa om de själva får bestämma. Tacksam mamma till Ida, 8 årJenny Wuori har skapat en bok fylld av spänning, mod, kamratskap och magi. Hon vill få barn att se möjligheter istället för problem och att tänka annorlunda för att hitta lösningar – och det är precis vad Izza och hennes vänner gör. Den första boken om Vildhästen Izza släpptes i december 2019 och en uppföljare kommer sommaren 2020.

Boktipset är platsen för dig som älskar att läsa, recensera och tycka till om böcker. Du får personliga boktips baserade på vad du har läst och gillar, ... Den Första Berättelsen Om Vildhästen Izza Av Jenny Wuori & Ester Conceicao Den Försvunna Mustaschen Av Christina Olséni Den Helt Sanna Julsagan Om Kentauren Som Ville Hem Av Mats Strandberg & Sofia Falkenhem Den Magiska Rustningen Av Hanna Blixt & Therése Larsson Den Magiska ärtan Av Johan Holmvall Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

Av en ... Den första berättelsen om vildhästen Izza av Jenny Wuori & Ester Conceicao. 5/10/2020 0 Kommentarer "Här får vi läsa den magiskt spännande berättelsen om vildhästen Izza som lever ihop med sina vänner Mac, Stella och Luc och de andra vildhästarna inom hjorden stjärnan. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

RELATERADE BÖKOR