I stundens hetta

I stundens hetta - Viveca Sten | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Viveca Sten
DIMENSIONERA
4,88 MB
FILNAMN
I stundens hetta.pdf
ISBN
3257498605129

BESKRIVNING

Alla bär på sin sanning - men vilken leder till mördaren? Midsommarhelg i Sandhamn. Ett hav av vita båtar fyller hamnen och festande ungdomar har tagit över bryggorna. I myllret vacklar en ung flicka fram. Ingen hör hennes rop på hjälp när hon kollapsar i sanden vid strandpromenaden. När polisen tar hand om flickan är hon svårt chockad och omtöcknad. Vad har hon råkat ut för? Nora Linde ska för första gången fira midsommar med sin nya kärlek Jonas. Firandet kommer av sig när Jonas tonårsdotter Wilma inte kommer hem på natten. När de ringer på hennes mobil är det ingen som svarar. Wilma är spårlöst försvunnen. Tidigt nästa morgon hittas en död kropp på stranden i Skärkarlshamn. Noras barndomsvän, kriminalinspektör Thomas Andreasson, kallas till Sandhamn. Samtidigt fortsätter Jonas och Noras desperata sökande efter Wilma. Under utredningens gång inser Thomas hur subjektiv sanningen är. Alla inblandade har sin egen version av nattens händelser. Vem är offer och vem är mördare i midsommarnatten? I stundens hetta är den femte boken om Thomas Andreasson och Nora Linde.

Musiken dånar och alkoholen flödar. I folkmassan stapplar en ung flicka fram.

Nora Linde firar midsommar med sin nya kärlek, Jonas. i stundens hetta (idiomatiskt) där och då, på ett sätt som man gjorde utan att tänka efter men när man ser tillbaka på det så kanske det inte var särskilt smart Jag tänkte inte efter direkt, jag bara slog till honom i stundens hetta. Översättningar . I stundens hetta är den femte kriminalromanen i Viveca Stens serie Morden i Sandhamn.

RELATERADE BÖKOR