Vägen till Gud

Vägen till Gud En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
4,24 MB
FILNAMN
Vägen till Gud.pdf
ISBN
8750482393414

BESKRIVNING

En liknelse kan här hjälpa dig att förstå:Betrakta lampan i vilken en hårfin tråd genom elektrisk kraft bringas att glöda och lysa! Ännu är du lik lampan som inte genomflytes av någon kraftström! Men har du väl en gång kommit till förening med Gud, då skall du likna lampan vars eljest knappt synliga allrainnersta glöder i strålande ljus. Du har inte blivit Gud, men Guds kraft genomströmmar dig. Bô Yin Râ var författare och konstnär och föddes 1876 i Tyskland och dog 1943 i Schweiz. Hans viktigaste verk är hans "andliga läroskrifter", en serie av 32 böcker. Han ger här, utifrån egna erfarenheter, inblickar i den andliga verkligheten, som människan härstammar från och som hon skall återvända till. Med dessa insikter ger han råd om hur livet bör levas för att bli glädjefullt och meningsfullt.

Detta kallar Bibeln för SYND. Därför är varje människa som väljer bort Gud en syndare.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Jesus är vägen till Gud men också Guds väg till människan, så visar sig Gud för att få kontakt med oss.

RELATERADE BÖKOR