Kompost från hushåll, trädgård och latrin

Kompost från hushåll, trädgård och latrin - Gunnar Eriksson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunnar Eriksson
DIMENSIONERA
9,43 MB
FILNAMN
Kompost från hushåll, trädgård och latrin.pdf
ISBN
6501980618118

BESKRIVNING

Att anlägga en kompost blir med denna bok enkelt och avdramatiserat utan att det tummas på kunskapsnivån.Boken inleds med en genomgång av vad som händer i komposten och hur själva förmultningsprocessen ser ut. Därefter behandlas de tre huvudtyperna av kompost som finns: hushållskompost, trädgårdskompost och latrinkompost.Författaren Gunnar Eriksson, ägare till Kompostcenter, möter dagligen kompostintresserade genom sitt arbete och vet vilka frågor brukarna behöver svar på. Här presenteras olika typer av behållare, vad man kan kompostera och när man kan tömma komposten. De vanligaste fallgroparna beskrivs och författaren tar död på de myter som florerar och som lägger hinder i vägen för ett lyckat resultat.I Kompost från hushåll, trädgård och latrin finns inspirationsbilder, pedagogiska bilder samt teckningar som visar olika modeller av komposter, steg-för-steg-beskrivningar m m.Nominerad till Årets trädgårdsbok 2011!

Nominerad till Årets trädgårdsbok 2011! Kompost från hushåll, trädgård och latrin Gunnar Eriksson (Inbunden) Provläs. Tipsa en vän 203 kr Antal.

Nedan finner ni ... Kompost av Eriksson, Gunnar: Att anlägga en kompost blir med denna bok enkelt och avdramatiserat utan att det tummas på kunskapsnivån. Boken inleds med en genomgång av vad som händer i komposten och hur själva förmultningsprocessen ser ut.

RELATERADE BÖKOR