Jorden runt på 80 dagar

Jorden runt på 80 dagar - Jules Verne | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jules Verne
DIMENSIONERA
4,13 MB
FILNAMN
Jorden runt på 80 dagar.pdf
ISBN
4177393320560

BESKRIVNING

En av världens bästa äventyrsböcker – återberättad för dagens barn och med spännande nya bilder!Phileas Fogg slår vad med sina vänner om att han ska lyckas resa jorden runt på bara 80 dagar. Det blir upptakten till en vild jakt som tar honom och hans betjänt Passepartout från England via Egypten, Indien, Kina, Japan och USA, och hem igen. De jagas av en hemlig agent, uppträder på cirkus, hamnar i fängelse och gör allt för att komma tillbaka i tid. Men ska de lyckas?Ett oförglömligt äventyr som alla borde läsa minst en gång i livet, återberättat på lättare svenska av författaren Andreas Palmaer. Mats Minnhagen har illustrerat utvalda actionscener.Bonnier Carlsens Äventyrsklassiker är tidlösa berättelser för moderna barn. Läs även Skattkammarön, återberättad av Cecilia Davidsson.

Den grundläggande handlingen är identisk med boken ... På klubben när Phileas Fogg hade ätit sin lunch, började han läsa dagens Morning Cronicles. När han läste tidningen så upptäckte han en beräkning om hur man skulle kunna ta sig jorden runt på bara 80 dagar vilket han tog upp i en diskussion med sina kamrater under ett parti whist. Jorden runt på 80 dagar är skriven av Jules Verne och utspelar sig i England under den senare delen av 1800-talet.

Du kommer att vara en begränsad serie av identiska kort, ändra önskade kortet i den närliggande raden. Till ledigt utrymme och flytta till botten av bitarna spelplanen av objektet, som senare komma till hands.

RELATERADE BÖKOR