Inkomstskatt del 1 : en läro- och handbok i skatterätt

Inkomstskatt del 1 : en läro- och handbok i skatterätt - Sven-Olof Lodin, Gustaf Lindencrona, Peter Melz, Christer Silfverberg, Teresa Simon-Almendal, Roger Persson Österman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven-Olof Lodin, Gustaf Lindencrona, Peter Melz, Christer Silfverberg, Teresa Simon-Almendal, Roger Persson Österman
DIMENSIONERA
8,81 MB
FILNAMN
Inkomstskatt del 1 : en läro- och handbok i skatterätt.pdf
ISBN
4507928762924

BESKRIVNING

Inkomstskatt är en lärobok i skatterätt som behandlar inkomst­­bes­kattningen av privatpersoner och företag. I boken beskrivs strukturen och principerna för inkomstbeskattningen vid genomgången av rättsregler och rättspraxis. Effekterna av reglerna illustreras genom konkreta och belysande exempel.Inkomstskatt Del 1 ger bland annat en bild av inkomstbeskattningens funktion och utformning samt behandlar de tre inkomstslagen tjänst, kapital och näringsverksamhet. Vidare presenteras huvud­linjerna i företagsbeskattningen.Inkomstskatt är en lärobok för utbildningen i skatterätt på jurist- och ekonomprogrammen. Den är även lämplig som kurslitteratur för vidare­utbildningar. Genom sin goda struktur, omfattande redovisning av eller hänvisning till praxis samt fördjupade diskussioner av många särskilda frågor kan boken även komma till användning i den praktiska yrkesutövningen.I denna sjuttonde upplaga har framställningen omarbetats väsentligt för att ytterligare förstärka de övergripande perspektiven. Vi har beaktat publicerat material till och med november 2018.

Den är även lämplig som kurslitteratur för vidare­utbildningar. Genom sin goda struktur, omfattande redovisning av eller hänvisning till praxis samt fördjupade diskussioner av många särskilda frågor kan boken även komma till användning i den praktiska yrkesutövningen. Allt gott ska komma dig till del 38453269.

Inkomstskatt är en lärobok för utbildningen i skatterätt på jurist- och ekonomprogrammen. Inkomstskatt. Del 1, En läro- och handbok i skatterätt: Amazon.es: Sven-Olof Lodin, Gustaf Lindencrona, Peter Melz, Christer Silfverberg, Teresa Simon Almendal: Libros en idiomas extranjeros Inkomstskatt D.1: en läro- och handbok i skatterätt (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 1 butiker SPARA på ditt inköp nu! Inkomstskatt del 1: en läro- och handbok i skatterätt (Häftad) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu! Logga in för att reservera.

RELATERADE BÖKOR