En resa i min själ

En resa i min själ - Benny Rosenqvist, Ingrid Carlqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Benny Rosenqvist, Ingrid Carlqvist
DIMENSIONERA
4,81 MB
FILNAMN
En resa i min själ.pdf
ISBN
8389461442291

BESKRIVNING

Kanske är just du en av de riktigt gamla och kloka själarna som har erfarenheter från ett stort antal liv. Eller är du en ung själ som möter upplevelserna på jorden med nyfikenhet och entusiasm. Oavsett vilket bär din själ med sig information från dina tidigare liv, där finns allting samlat: våra förälskelser, våra besvikelser våra bedrifter och våra svagheter. Allt det som utgör vår karma. Benny Rosenqvist har via meditation letat fram flera av sina tidigare liv och delar frikostigt med sig av äventyr ibland annat Afrika, Rom och Chicago. Med En resa i min själ vill författarna ge dig verktyg att förstå din egen själ och vart den är på väg.

249. Mellan himmel och jord Benny Rosenqvist, Ingrid Carlqvist ... En resa i min själ / Benny Rosenqvist, Ingrid Carlqvist.

08:45 Det verkar vara intressant, jag ska läsa den här boken. Gilla Gilla.

RELATERADE BÖKOR