En resa i min själ

En resa i min själ - Benny Rosenqvist, Ingrid Carlqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Benny Rosenqvist, Ingrid Carlqvist
DIMENSIONERA
4,19 MB
FILNAMN
En resa i min själ.pdf
ISBN
2400244020713

BESKRIVNING

Kanske är just du en av de riktigt gamla och kloka själarna som har erfarenheter från ett stort antal liv. Eller är du en ung själ som möter upplevelserna på jorden med nyfikenhet och entusiasm. Oavsett vilket bär din själ med sig information från dina tidigare liv, där finns allting samlat: våra förälskelser, våra besvikelser våra bedrifter och våra svagheter. Allt det som utgör vår karma. Benny Rosenqvist har via meditation letat fram flera av sina tidigare liv och delar frikostigt med sig av äventyr ibland annat Afrika, Rom och Chicago. Med En resa i min själ vill författarna ge dig verktyg att förstå din egen själ och vart den är på väg.

Med En resa i min själ vill författarna ge dig verktyg att förstå din egen själ och vart den är på väg. Med "En resa i min själ" vill författarna ge dig verktyg att förstå din egen själ och vart den är på väg. Men boken ger också svar på varför jorden har sett så mycket lidande och död de senaste åren och varför 2012 är så speciellt. Med En resa i min själ vill författarna ge dig verktyg att förstå din egen själ och vart den är på väg.

Forgot your password? Don't have an account? Register here. Köp online EN RESA I MIN SJÄL insikt karma li.. (393776402) New-Age-böcker • Avslutad 19 apr 14:11.

RELATERADE BÖKOR