Sy! Från hood till skjortklänning

Sy! Från hood till skjortklänning - Jenny Hellström Ruas | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Hellström Ruas
DIMENSIONERA
9,95 MB
FILNAMN
Sy! Från hood till skjortklänning.pdf
ISBN
5845422632218

BESKRIVNING

Jenny Hellström har gjort sig ett namn med sina enkelt designade och lättburna kläder, som utstrålar kaxighet och ofta har roliga detaljer. Äntligen delar hon med sig av sina allra bästa modeller!Med hjälp av ett 20-tal mönster kan du bygga upp en hel garderob. Boken innehåller basmönster med variationer på bland annat kjolar, klänningar, skjortor, jackor, kappor och några enkla trikåplagg totalt 58 varianter.Här får du också tips på hur du kan förändra befintliga mönster med enkla justeringar. Boken innehåller dessutom tydliga steg-för-steg-anvisningar på hur man syr plaggen och vissa detaljer."Nu delar designern Jenny Hellström Ruas med sig av sina bästa modeller i boken Sy! Från hood till skjortklänning."Dagens Nyheter"Det är bara att hoppas att alla högstadieskolor har råd att köpa in den här till textilslöjden."Filipstads-Tidningen"En kul utmaning för alla som sytt lite innan."Tara "Snyggt och modernt. Och med bra mönsterark till."Underbara idéer

Nu delar designern Jenny Hellström Ruas med sig av sina bästa modeller i boken " Sy! Från hood till skjortklänning ". Så här ser den ut. Sy! Från hood till skjortklänning av Jenny Hellström Ruas.

Hon menar att alla lär sig sömnadens grunder i ett kick och att ett plagg blir mycket personligare med sneda sömmar. Inlägg om Sy från hood till skjortklänning skrivna av Gopplan. Jag har länge varit sugen på att sy en jacka efter Jenny Hellströms mönster Eloise. Sy Ella dress Ett mönster från boken "SY! Från hood till skjortklänning" avJenny Hellström Ruas. Att sy kläder till dig själv, till barnen och andra och sy inredningsdetaljer t.ex.

RELATERADE BÖKOR