Sy! Från hood till skjortklänning

Sy! Från hood till skjortklänning - Jenny Hellström Ruas | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Hellström Ruas
DIMENSIONERA
10,58 MB
FILNAMN
Sy! Från hood till skjortklänning.pdf
ISBN
3974882165075

BESKRIVNING

Jenny Hellström har gjort sig ett namn med sina enkelt designade och lättburna kläder, som utstrålar kaxighet och ofta har roliga detaljer. Äntligen delar hon med sig av sina allra bästa modeller!Med hjälp av ett 20-tal mönster kan du bygga upp en hel garderob. Boken innehåller basmönster med variationer på bland annat kjolar, klänningar, skjortor, jackor, kappor och några enkla trikåplagg totalt 58 varianter.Här får du också tips på hur du kan förändra befintliga mönster med enkla justeringar. Boken innehåller dessutom tydliga steg-för-steg-anvisningar på hur man syr plaggen och vissa detaljer."Nu delar designern Jenny Hellström Ruas med sig av sina bästa modeller i boken Sy! Från hood till skjortklänning."Dagens Nyheter"Det är bara att hoppas att alla högstadieskolor har råd att köpa in den här till textilslöjden."Filipstads-Tidningen"En kul utmaning för alla som sytt lite innan."Tara "Snyggt och modernt. Och med bra mönsterark till."Underbara idéer

Den är skriven av Jenny Hellström Ruas som tidigare har haft ett eget klädmärke. Det finns massor med inspiration och fina plagg. Sy! Från hood till skjortklänning Jenny Hellström Ruas Natur & Kultur.

Sök bland 190 878 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare Börja med att ta ut alla mönsterdelar. Jag har utgått från mönstret Grace i Jenny Hellströms bok "Sy, från hood till skjortklänning" men förlängt den.

RELATERADE BÖKOR