Augustinus bekännelser

Augustinus bekännelser - Augustinus, Aurelius | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Augustinus, Aurelius
DIMENSIONERA
9,85 MB
FILNAMN
Augustinus bekännelser.pdf
ISBN
2654533878063

BESKRIVNING

Augustinus Bekännelser, som här föreligger i den första oavkortade och tillgängliga svenska översättningen, är genom sin inte bara teologiska och andliga utan också filosofiska och allmänlitterära betydelse, tveklöst ett av de mest beundrande och inflytelserika verken i hela världslitteraturen

Det är ett andligt och psykologiskt drama som fångar läsaren. Boken har till stor del självbiografiskt innehåll och skildrar Augustinus Aurelius (354-430) långa väg till kristen tro.

Verket anses vara världens första egentliga självbiografi, och skildrar författarens ungdom och första tid som kristen.Den skrevs på latin.. Bekännelser är indelad i tretton böcker, vilka i sin tur är kapitelindelade.

RELATERADE BÖKOR