Dag för dag : kyrkohistoriskt kalendarium

Dag för dag : kyrkohistoriskt kalendarium - Carl-Erik Sahlberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carl-Erik Sahlberg
DIMENSIONERA
8,28 MB
FILNAMN
Dag för dag : kyrkohistoriskt kalendarium.pdf
ISBN
3298725525830

BESKRIVNING

När jag undervisade i kyrko- och missionshistoria i Tanzania på 1980-talet fann jag, till min egen stora förvåning, att hela årets dagar kunde täckas av viktiga händelser i kyrkans historia. I det här kalendariet för hela året, lyfter jag fram dramatiska och avgörande – ibland komiska – händelser i modern kyrkohistoria, men också en hel del från missionshistorien. Boken innehåller exempel på segrar och nederlag, framgångar och besvikelser för enskilda och för kyrkan i stort.Carl-Erik Sahlberg är teol. dr och docent i kyrkohistoria vid Uppsala universitet samt författare till ett flertal bästsäljande böcker. Under drygt tjugo år arbetade han i S:ta Clara kyrka i Stockholm. Numera leder han och hustrun Overa ett arbete bland utsatta barn i Tanzania.

18.00-20.00 Föräldramöte för Förskoleklass på Lusthuset Temadagar idag Cykelns dag Internationella cykeldagen Internationella klumpfotsdagen. Välkommen till temadagar.se, nästan varje dag finns det någonting att fira och på temadagar.se har vi gjort det enkelt för dig att ta reda på vilka speciella dagar det är idag och om de är värda att uppmärksammas.Det finns många dagar som du inte visste fanns och vi har samlat alla för oss kända ... IDA:s kalendarium.

09.00-16-00 Lokal: Transformum, 1A 307, Karlstads universitet För information och anmälan klicka här! 2020-09-30 Föreläsning med Susanne Kjällander om digitalisering i förskola/skola Datum: Flyttas från den 2 juni till den 30 september! Tid: kl.13.00-16.00 I Göteborgs Stads kalendarium hittar du aktiviteter för alla åldrar inom kultur, fritid, idrott och hälsa, politik och samhälle. Dagen infaller alltid den tredje lördagen i september, vilket i år blir den 19 september. Dagen är en del av World Cleanup Day, som Håll Sverige Rent är kontaktorganisation för i Sverige.

RELATERADE BÖKOR