Svenska impulser-en handbok i retorik

Svenska impulser-en handbok i retorik - Carl-Johan Markstedt, Vendela Blomström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carl-Johan Markstedt, Vendela Blomström
DIMENSIONERA
4,89 MB
FILNAMN
Svenska impulser-en handbok i retorik.pdf
ISBN
1126699985661

BESKRIVNING

Svenska impulser - En handbok i retorik fördjupar elevernas kunskap inom retorikens olika användningsområden. Eleverna får träna på både muntlig framställning och på konsten att lyssna och ge respons. De får lära sig de grundläggande retoriska begrepp som behövs för att kunna analysera andras tal. Boken har, precis som övriga böcker i impulser-serien, en levande berättarröst och en tydlig struktur. Här finns flera praktiska mallar och ett stort antal inspirerande uppgifter som lotsar eleverna genom kursen Retorik 100 poäng. Sist i boken finns en talarskola med användbara mallar för olika slags tal samt mallar för respons och retorikanalys. Svenska impulser - En handbok i retorik utgår från det centrala innehållet i kursen Retorik 100 poäng, men kan även användas i de övriga svenskkurserna.

Ny bok. Svenska impulser - En handbok i retorik innehåller massor av bra fakta och uppgifter som säkert skulle få många att bli bättre på att tala väl och argumentera för sin sak. Den är också väldigt tydlig med var författarna står politiskt, något som de visar på mer eller mindre subtila sätt. Svenska impulser: En handbok i retorik (Sanoma Utbildning 2015) Muntlig interaktion i akademiska sammanhang (Studentlitteratur 2014) Alberte Bremberg.

28 feb 2013 . Svenska impulser 2 (för kursen Svenska 2) Ny upplaga.

RELATERADE BÖKOR